Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek régen/régebben...

Szerintetek régen/régebben jobb volt a gyakorikérdések.hu?

Figyelt kérdés

Gyakran belefutottam mostanában olyan válaszokba főleg, hogy: 'ez az oldal se a régi már' 'korábban jobb volt' stb.

Tényleg jobb volt, vagy csak úgy emlékeznek vissza?

Mi változott?

2023. máj. 28. 21:04
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 15 évesen a gyk-n való válaszolgatás, ismerkedés, témázgatás volt a szórakozás, vagy hogy felmentünk anotalkra, aztán ott elmesélte egy random ember hogy milyen napja volt meg hasonlók. Az utánunk érkező generációknak meg a Tiktok jelenti ugyanezt a szórakozást, ami kimerül fél/másfél perces videók folyamatos nézegetésével. Ezzel szerintem mindent elmondtam, mi változott. Mi még részt vettünk az internet aranykorában, ők már nem fognak. Régen rengeteg eszmecserét láttál itt, ma a többség kimerül a provokációban és kötekedésben.
2023. máj. 29. 16:25
 42/42 anonim ***** válasza:
46%

Nem tartozom a régi motorosok közé; csupán '19 óta vagyok aktív tagja az oldalnak, viszont ennyi idő alatt is roppant szembeötlő a minőség és mennyiség csökkenése kérdés + válasz tekintetében, valamint az aktív tagok számában is.

Tudom, hogy kellenek a számok, a kattintások, a nézettség, de egyszerűen többségben olyan vagy szándékosan provokatív kérdések születnek, vagy olyan gagyik, hogy tudni, hogy kamu az egész. Ami meg sokakat zavar, idegesít (teljesen jogosan), és inkább dobbantanak innen, a trollokat, fizetett embereket hátra hagyva.

Sokan ide jönnek frusztrációt levezetni, és olyan stílust engednek meg maguknak, amivel még tovább rontják a színvonalat.

Borítékolható, hogy ha nem is minden, akkor minden 2. kérdésnél megjelenik az ügyeletes, aki szándékosan hergel, kever, és még a normális kérdést is tönkre vágja. És nincsen már megfelelő moderálás sem.

Meg valahogy már nem is érződik annyira természetesnek (jobb szó híján) az egész.

És régebben sokkal tartalmasabb, átgondoltabb válaszok jöttek, simán lehetett vitázni (nem veszekedni! van különbség), mélyebb témákat kivesézni, kifejtős kérdésekre írogatni. Most meg sokszor pont, hogy az ilyen válaszok vannak lenullázva. Szerintem a mostani pontozórendszer is többet árt, mint használ. Veszekedés és bosszúpontozás volt már miatta nem egyszer.

(érdekességképp: amint átváltott az oldal a mostani kinézetre, 5 pipám volt, ami egészen idén tavaszig tartott. Van egy tag, akinek elég nagy valószínűséggel van vagy 3-4 profilja, mindegyik ugyanakkora %-on, ő pedig hónapokon át végigment a jelen topic össze kérdésén, és mindenkit lehúzott, és sorra pirosban voltak a válaszaim, pedig más nem szokott lepontozni. Ő pedig elérte azt, hogy 4,5 vagy 4 pipám maradt. Tudom, hatalmas problémák, csak ezzel is hangsúlyozni szerettem volna, hogy ilyen tagok nagyon el tudják deformálni a válaszok hasznosságát.)

Viszont, fura mód, még így is nehezen engedem el az oldalt, pedig ritka mocskos dolgokat írtak már, indokolatlanul, nekem is.

2023. júl. 25. 16:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!