Szerintetek régen/régebben jobb volt a gyakorikérdések.hu?
Gyakran belefutottam mostanában olyan válaszokba főleg, hogy: 'ez az oldal se a régi már' 'korábban jobb volt' stb.
Tényleg jobb volt, vagy csak úgy emlékeznek vissza?
Mi változott?
Sosem volt igazán intellektuális hely, de alapvetően a troll kérdések kimerültek a gyermeki szinten amit aztán a moderátorok töröltek is. És egy fokkal több értelmes ember volt, létezett olyan, hogy vita, eszmecsere.
Most meg ugyanazok a trollok vannak az összes kategóriában. Ugyanaz aki a politikába írja az agymenéseit ír a számítástechnika meg család kategóriába.
Ami nekem érdekes.
Nincs még 3 napos a regisztrációm, alig volt aktivitásom, de már 1.000-en belül vagyok a 30 napot toplistában.
1-2 kategóriában (Közlekedés, Otthon) írtam pár választ és már ~100 körül vagyok a kategória listán. Ebből nekem az jön le, hogy elég szűkös az aktív felhasználó bázis.
Vagy itt van pár 30 napos toplistás:
balancewhite - 569 kérdés
a6cfd453a5 - 549 kérdés
CsakEgySrac999 - 514 darab
Rőzse szakaszvezető - 538 kérdés
Falstaff - 437 kérdés.
Ez az 5 felhasználó összesen 2607 kérdést írt ki 30 nap alatt. Átlagosan napi 18 kérdés. Ha azt veszem hogy alszanak, akkor átlag fél-egy óránként gyártanak egy kérdést.
Csak ez az 5 felhasználó gyárt napi 80-90 kérdést. És rajtuk kívül vannak hasonló élettelenek. Összességében lehet egy bő 100 fős bagázs aki aktív.
Nézz rá a toplistákra, hogy pár embernek több száz pontja van kérdéskiírásért. Ugyanazt a 2 tucat ember generálja a kérdések nagy részét, emiatt önismétlő és unalmas, ingerszegény (van olyan, aki 30 nap alatt több mint 200 darab kérdést feltesz úgy, hogy naponta az összes kategóriában összesen 1200-1300 kérdést tesznek fel - aki napi átlag 5-7 kérdést generál és belőlük mondjuk 50, az az oldal napi forgalmának majdnem a harmadát-negyedét teszi ki).
Ami inger lenne az meg ostoba provokáció, melyek egy részét gyorsan törlik, vagy egyáltalán nem, így az is meggondolandó hogy egyáltalán van-e értelme válaszolni bármire is, mert egyszer csak volt-nincs. Arról nem beszélve, hogy ahol rendszeresen provokálnak és nincs érdemi moderáció, ott a kommentelők is erre a szintre aljasodnak le, és ezt a hangnemet szokják meg, viszik tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!