Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek régen/régebben...

Szerintetek régen/régebben jobb volt a gyakorikérdések.hu?

Figyelt kérdés

Gyakran belefutottam mostanában olyan válaszokba főleg, hogy: 'ez az oldal se a régi már' 'korábban jobb volt' stb.

Tényleg jobb volt, vagy csak úgy emlékeznek vissza?

Mi változott?

2023. máj. 28. 21:04
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
100%
Kevesebben használják és több a troll.
2023. máj. 28. 21:06
 2/42 anonim ***** válasza:
86%
Regen kevesebb embernek volt hozzaferese, es ok altalaban jobb anyagi helyzetben voltak, illetve atlagot nezve magasabban iskolazottak. Miota mar mindenki hozzafer az internethez, azota vannak helyek, akkor felulreprezentaltak az alacsonyabban iskolazottak, es a bar nem vagyok helyesiras-naci, az itteni kerdeseknek baromi nagy szazaleka azt mutatja, hogy ez is azon helyek koze tartozik.
2023. máj. 28. 21:11
 3/42 anonim ***** válasza:
84%
*ahol
2023. máj. 28. 21:11
 4/42 anonim ***** válasza:
80%

Sosem volt igazán intellektuális hely, de alapvetően a troll kérdések kimerültek a gyermeki szinten amit aztán a moderátorok töröltek is. És egy fokkal több értelmes ember volt, létezett olyan, hogy vita, eszmecsere.

Most meg ugyanazok a trollok vannak az összes kategóriában. Ugyanaz aki a politikába írja az agymenéseit ír a számítástechnika meg család kategóriába.

2023. máj. 28. 21:13
 5/42 anonim ***** válasza:
100%
Könnyen ellenőrizheted ha visszalapozol a kérdések között. 10 éve sokkal több segítőkész válasz volt és az emberekben is több volt a jóindulat, manapság meg csak a kötözködés megy.
2023. máj. 28. 21:15
 6/42 anonim ***** válasza:
100%
igen régen jobb volt, tartalmasabb, normálisabb válaszok voltak.
2023. máj. 28. 21:21
 7/42 anonim ***** válasza:
100%

Ami nekem érdekes.

Nincs még 3 napos a regisztrációm, alig volt aktivitásom, de már 1.000-en belül vagyok a 30 napot toplistában.

1-2 kategóriában (Közlekedés, Otthon) írtam pár választ és már ~100 körül vagyok a kategória listán. Ebből nekem az jön le, hogy elég szűkös az aktív felhasználó bázis.

Vagy itt van pár 30 napos toplistás:

balancewhite - 569 kérdés

a6cfd453a5 - 549 kérdés

CsakEgySrac999 - 514 darab

Rőzse szakaszvezető - 538 kérdés

Falstaff - 437 kérdés.

Ez az 5 felhasználó összesen 2607 kérdést írt ki 30 nap alatt. Átlagosan napi 18 kérdés. Ha azt veszem hogy alszanak, akkor átlag fél-egy óránként gyártanak egy kérdést.

Csak ez az 5 felhasználó gyárt napi 80-90 kérdést. És rajtuk kívül vannak hasonló élettelenek. Összességében lehet egy bő 100 fős bagázs aki aktív.

2023. máj. 28. 21:23
 8/42 anonim ***** válasza:
100%
7# lehet azok moderátorok, kellenek reklámok, aktivítás az oldalon :D
2023. máj. 28. 21:25
 9/42 anonim ***** válasza:
100%

Nézz rá a toplistákra, hogy pár embernek több száz pontja van kérdéskiírásért. Ugyanazt a 2 tucat ember generálja a kérdések nagy részét, emiatt önismétlő és unalmas, ingerszegény (van olyan, aki 30 nap alatt több mint 200 darab kérdést feltesz úgy, hogy naponta az összes kategóriában összesen 1200-1300 kérdést tesznek fel - aki napi átlag 5-7 kérdést generál és belőlük mondjuk 50, az az oldal napi forgalmának majdnem a harmadát-negyedét teszi ki).

Ami inger lenne az meg ostoba provokáció, melyek egy részét gyorsan törlik, vagy egyáltalán nem, így az is meggondolandó hogy egyáltalán van-e értelme válaszolni bármire is, mert egyszer csak volt-nincs. Arról nem beszélve, hogy ahol rendszeresen provokálnak és nincs érdemi moderáció, ott a kommentelők is erre a szintre aljasodnak le, és ezt a hangnemet szokják meg, viszik tovább.

2023. máj. 28. 21:25
 10/42 anonim ***** válasza:
72%
7 tőled is kaptam kötekedő válaszokat...
2023. máj. 28. 21:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!