Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek régen/régebben...

Szerintetek régen/régebben jobb volt a gyakorikérdések.hu?

Figyelt kérdés

Gyakran belefutottam mostanában olyan válaszokba főleg, hogy: 'ez az oldal se a régi már' 'korábban jobb volt' stb.

Tényleg jobb volt, vagy csak úgy emlékeznek vissza?

Mi változott?

2023. máj. 28. 21:04
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
6%
De azt meg kell hagyni hogy most hogy felismertük sok troll van mind keményebben dolgozunk hogy elnyomjuk a trollok butaságait és akkor nagyobb mennyiségben lesznek komoly kommentek és nagyon jó oldal lesz!
2023. máj. 28. 22:17
 32/42 anonim ***** válasza:
100%

Büdös Könyv!

Ez mindnyájunk érdeke:)

2023. máj. 28. 22:19
 33/42 anonim ***** válasza:
12%
Akkor lássunk munkához és tegyük komollyá az oldalt kommentjeinkkel és indulok is más kérdések alá hasznos válaszokat adni.
2023. máj. 28. 22:22
 34/42 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jobb volt régen igen. 9 éve vagyok itt fent aktívan. Akkor voltam 19 éves. Nem olyan rég olvasgattam vissza a régi kérdéseim. Első szerelemmel kapcsolatos, gyerekes baromságok voltak. Nem hazudok, egyetlen rosszindulatú vagy kötekedő komment nem jött. Vagy lehet a véletlenen múlt, de nem láttam ennyi bántást, mint ami itt megy teljesen normális kérdések alatt.

Segítőkész, tartalmas válaszok voltak a tanulós témakörben is.

2023. máj. 28. 22:24
 35/42 anonim ***** válasza:
85%
34 akkor boldog huszonkilencedik születésnapot kívánok neked.
2023. máj. 28. 22:28
 36/42 anonim ***** válasza:
100%
#35: Még van pár hónap, de előre is köszönöm! :DD
2023. máj. 28. 22:32
 37/42 anonim ***** válasza:
69%

#30 Lehet ezen röhögni, attól hogy felhozol 1-2 hülyét attól még az átlag színvonal magasabb volt, több értelmes ember is akadt itt.

Na ez az ami most már nincs.

2023. máj. 28. 22:53
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

Én régen pl szerettem a szórakozás kategóriát, voltak jó kérdések, mivel relative otthonos is voltam filmek, játékok világában így szívesen segítettem, aztán feltűnt, hogy ugyanarra a " gerincre " rengeteg kérdés jött, pl a Petra Frey kérdések, akkor a két film vagy színész, szene összehasonlítása, de mindig két teljesen eltérő stílus, illetve ott is ismétlődő nevek és címek.

Aztán toplista alapján könnyen be is lehetett azonosítani az aktuális pár profilt amikről ömlesztették a kérdéseket.

Egy ideig próbáltam úgymond válogatni, hogy oké ez valódi kérdés, ez megint onnan jön stb, meg jelenteni, de aztán meguntam inkább hagytam az egész kategóriát.

Csak az a baj szélmalomharc az egész, hiába vannak kidobálva, vagy épp törölgetve, visszaregisztrál és folytatja.

Ki lehetne védeni a dolgot, mondjuk SMS alapú regisztrálással, regelésnél SMS-ben küldenek egy kódot, egy telószám egy reg, csak ugye sokan alapból nem szívesen adnák meg a számukat, így meg egyre kihaltabb lenne az oldal, az oldal szempontjából meg a minél több felhasználó kell a reklámok miatt, ilyen tekintetben meg úgymond egyenértékű, hogy valós vagy kitalált kérdésnél jelenik meg a reklám.

2023. máj. 28. 22:58
 39/42 anonim ***** válasza:
100%

A konteó szerint ugyanezért nem törlik a 20-50 kommentes provokatív kamukérdéseket, mert ebben az életszakaszban már túl nagy luxus lenne az oldalnak elveszteni a statisztikából, amit a felhasználók generáltak.

Viszont amiért tele van ilyen provokációval az oldal, a színvonalat is erősen süllyeszti, így még több felhasználó hagyja el - és arányaiban több troll marad. A kisebb aktivitás miatt még több trollkérdést kell meghagyni, és ez egy olyan öngerjesztő folyamat, amiből már nem tud kikeveredni.

2023. máj. 28. 23:02
 40/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom már őket fejből legalább 8, de inkább 10 éves sztorik többnyire.

De biztos vagyok benne, hogy google -ből vissza lehet ezeket keresni, beállítani időket 2010-2014 között meg ilyesmik.

Egyébként, hogy valamelyik korábbi hsz re reflektáljak ,ahhoz képest, hogy akár 6-8 szer ennyien is használták annó az oldalt, a trollok száma bőven nem volt több, mint most, legalábbis persze normális kategóriákban.

Ilyen politika meg ezotériát hagyjuk is az mindig vesztőhely volt.

Szóval ki lehet emelni trollokat régről is persze, de az arányok a fontosak.

Gondolom nem véletlen, hogy manapság már mindenki átnyergelt redditre pl innét is, és ott is ugyanúgy van ilyen magyar gyakoris topik, 1 hét alatt több 1000 felhasználóval.

Ehhez képest mi van itt? Pár nap alatt top100... ne vicceljünk.

Aki azt gondolja, hogy régen sem volt jobb, az valamit nagyon rosszul lát.

Bár ő legalább boldogan használja ezt a félig kihalt oldalt, ami nem tudom, hogy nem tűnik fel, hogy régen napi 10-15 oldalakat lapoztál topikok között most meg néha 2-3 is sok.

2023. máj. 28. 23:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!