Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek régen/régebben...

Szerintetek régen/régebben jobb volt a gyakorikérdések.hu?

Figyelt kérdés

Gyakran belefutottam mostanában olyan válaszokba főleg, hogy: 'ez az oldal se a régi már' 'korábban jobb volt' stb.

Tényleg jobb volt, vagy csak úgy emlékeznek vissza?

Mi változott?

2023. máj. 28. 21:04
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
35%
Számomra tizenéve pont ilyen volt.
2023. máj. 28. 21:43
 22/42 anonim ***** válasza:
30%
Legalább 10 éve használom az oldalt, szerintem nem változott a színvonal. Régebben pont ugyanígy voltak troll kérdések és hasonló baromságok. Lehet szidni az oldalt, de szerintem pl a tudomány kategóriára nem lehet panasz.
2023. máj. 28. 21:54
 23/42 anonim ***** válasza:
100%

Aki régóta követi az oldalt az emlékszik még, hogy voltak itt legendás felhasználók is, akik eszméletlen tudással és odaadással segítettek itt.

Minden topiknak volt 1-2 ilyen arca, akiket felhasználónévről ismert majdnem mindenki itt.

Bármi kérdést beírtál akár a google be, kidobta ezt az oldalt, és ott voltak azok a felhasználók a tökéletes válaszokkal.

Most mi van? Az elmúlt 8 évben nagyjából semmi, és senki...

Bármerre jársz ez az oldal kb. napiszar.hu val egyenrétékű, már aki emlékszik még ilyenekre.

Toplistás dolgokat tökéletesen kifejtették előttem, az is elárul mindent.

Régen sok kérdést alatt az ilyen 40-60 válaszok nem voltak ritkák, és nem vitázós 2-3 felhasználó által generált volt, mint most.

Kiemelt kérdésekre több 100 válasz volt legtöbbször.

Mást nem fűzök ehhez hozzá, mert múltkor is kaptam levelet a moderátoroktól ezügyben.

2023. máj. 28. 21:57
 24/42 anonim ***** válasza:
22%
23 kik voltak régen kedvenc felhasználóid mert rájuk keresnék hogy én is tanuljak tőlük és jobb felhasználó legyek? kösz
2023. máj. 28. 21:58
 25/42 anonim ***** válasza:
86%

Én is a pontozós rendszert tudnám mondani problémásnak.

De, nézzünk példát, hiszen példák nélkül, valahogy nem érzem a súlyát annak amit mondok.

Tegyük fel, te éppen privátban beszélsz 7 kérdezővel, segítesz nekik, satöbbi, hihetetlenül gyors vagy a privát válaszadásokban. Erre egy kérdésnél látszik a neved, és megérkezik a "Gatling-Lepontozó-Csoport". Ha olyan rossz a helyzet, akár a szintedet, két szintet is leszedhetnek rólad. Nem beszélve arról, hogy ha látszik a neved, az nem csak itt látszik, az oldalon.

Nagyjából, a kötekvő személyeket el lehetne viselni, de ha lepontoznak, és korlátozódsz általuk, akkor mégis van fegyverük ellened, még is van, amivel idegesíthetnek téged, még akár nevek nélkül is.

2023. máj. 28. 21:59
 26/42 anonim ***** válasza:
43%

#17 Számomra több fő baj van a válaszadással, pontozással:

1. Igyekszem releváns, támogató, normális választ adni, aztán kiderül, hogy megint az aktuális kamu kérdezőbe futok bele.

2. A kamu kérdező simán lepontoztatja a kamu profiljaival a válaszokat. Nem egyszer futottam bele, hogy kitörölték a válaszom, addig jelentgette, vagy hogy érdekes módon bármikor válaszoltam mindig válaszolt azonnal a kérdező és ugyanabban a sorrendben ugyanaz a 2-3 "másik" felhasználó ugyanazzal a stílussal kezdett mocskolódni.

3. Ez a pontozós rendszer alapvetően úgy szar, ahogy van. Nem mintha lenne jelentősége. De régebben valahogy volt egy relevanciája, hogy egy 75-80%-os válaszoló értelmesebb válaszokat adott mint az akinek 20-30%-os értékelése volt. Most ezt felborítja az, hogy valaki farmolja az értékeléseket a 4-5 felhasználóval, közben meg lerontja a másikét.

2023. máj. 28. 22:01
 27/42 anonim ***** válasza:
100%
24: ha csak elkezdenél végre pontokat és vesszőket használni, hogy értelmezhető legyen amit írsz, már nagyban nőne a válaszaid minősége. El sem olvassák amit írsz és automatikusan 'nem hasznos', mert átláthatatlan, amikor 100-15 szót egymás után leírsz bármilyen tagolás nélkül.
2023. máj. 28. 22:02
 28/42 anonim ***** válasza:
4%
27 de én mindig teszek pontot mondataim végére mint például az előző kommenteimnél is láthatsz mondataim végén pontot bár mondjuk most az utolsónál kérdőjel volt de itt is pontot fogok rakni.
2023. máj. 28. 22:09
 29/42 anonim ***** válasza:
100%
Na látod, pont az ilyen trollokból kellene ide kevesebb, akik játsszák a hülyét. 4, de legalább 3 mondatot írtál be egy szuszra, és "nem" érted mi a gond.
2023. máj. 28. 22:13
 30/42 anonim ***** válasza:
100%
Eszembe jutott voltak ilyen gyìkemberesek meg valami 404 nevű! Igen magasabb volt a szìnvonal! 🤣🤣🤣
2023. máj. 28. 22:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!