Szerintetek régen/régebben jobb volt a gyakorikérdések.hu?
Gyakran belefutottam mostanában olyan válaszokba főleg, hogy: 'ez az oldal se a régi már' 'korábban jobb volt' stb.
Tényleg jobb volt, vagy csak úgy emlékeznek vissza?
Mi változott?
Amúgy a kamu kérdések szintje valami brutális. Régen is néztem ilyen összesítőket, és az aktív kérdezők is megálltak havi 100-150 kérdésnél. Le is lettem oltva akkoriban, hogy az alig napi 3 kérdés, hát annyi bárkinek eszébe jut.
Na de napi átlag 18-20 kérdés? Az konkrétan azt jelenti, hogy mást sem csinál, csak kérdéseket ír egész nap.
Igen..
Igazából régen több értelmes ember járt ide és több kérdés is volt.. mostmár kb vannak mindennap ugyan azt a kérdést vagy kérdéseket írják ki és valóban nagyon sok a kamu is..
Amúgy egyszerű a történet.
A kérdések haszontalansága és beszűkülése miatt a válaszolók is eltűntek. Gyakorlatilag egy szűk bagázs osztja egymásnak az észt napról napra. Szerintem ez a pokol földi megfelelője lehet.
Amúgy meg átlag, normális emberek között a Gyakorikérdések alapvetően vicc tárgya az oldal. Érthető hogy miért gondolják így.
5. szinten 15 percenként írhatsz kérdést, tolják is a fiúk rendesen. 20 kérdés megvan 5 óra alatt, nem is kell egész nap itt ülni hozzá. Most egy kicsit el is ment a kedvem, hogy hány álkérdés generálódik vajon, amire annyira felesleges időt pocsékolni, hogy segíts.
Ugyanilyen aki 10-20 fiókból boostolja a statjait, és emiatt triviális álkérdéseket ír ki csak hogy mindegyikből válaszoljon majd körbeszavazza magát egyikkel a másikra keresztben, így mindegyiknek nő a statja.
#13 Én ilyenkor két dolgon gondolkozom el:
1. Az oldal üzemeltetői bevetettek valami chatGPT alapú "kérdés gyártót".
2. Tényleg ennyire élettelenek az emberek akiknek egyetlen örömforrása és lehetősége a másokkal való "beszélgetésre" ez az oldal.
Még a Battlefield 3-nál voltak statisztikák és ott voltak ilyen felhasználók, akiken az látszott, hogy tulajdonképpen kijött a játék, megvették és azóta nem csinálnak mást sem, csak játszanak. Mások meg gyakoriznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!