Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek régen/régebben...

Szerintetek régen/régebben jobb volt a gyakorikérdések.hu?

Figyelt kérdés

Gyakran belefutottam mostanában olyan válaszokba főleg, hogy: 'ez az oldal se a régi már' 'korábban jobb volt' stb.

Tényleg jobb volt, vagy csak úgy emlékeznek vissza?

Mi változott?

2023. máj. 28. 21:04
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
61%

Amúgy a kamu kérdések szintje valami brutális. Régen is néztem ilyen összesítőket, és az aktív kérdezők is megálltak havi 100-150 kérdésnél. Le is lettem oltva akkoriban, hogy az alig napi 3 kérdés, hát annyi bárkinek eszébe jut.

Na de napi átlag 18-20 kérdés? Az konkrétan azt jelenti, hogy mást sem csinál, csak kérdéseket ír egész nap.

2023. máj. 28. 21:26
 12/42 anonim ***** válasza:
100%
8. Nekem is ez jutott eszembe:D Kell a bevétel, az meg kattintások után jön.
2023. máj. 28. 21:27
 13/42 anonim ***** válasza:
97%

Igen..

Igazából régen több értelmes ember járt ide és több kérdés is volt.. mostmár kb vannak mindennap ugyan azt a kérdést vagy kérdéseket írják ki és valóban nagyon sok a kamu is..

2023. máj. 28. 21:31
 14/42 anonim ***** válasza:
85%

Amúgy egyszerű a történet.

A kérdések haszontalansága és beszűkülése miatt a válaszolók is eltűntek. Gyakorlatilag egy szűk bagázs osztja egymásnak az észt napról napra. Szerintem ez a pokol földi megfelelője lehet.

Amúgy meg átlag, normális emberek között a Gyakorikérdések alapvetően vicc tárgya az oldal. Érthető hogy miért gondolják így.

2023. máj. 28. 21:31
 15/42 anonim ***** válasza:
100%

5. szinten 15 percenként írhatsz kérdést, tolják is a fiúk rendesen. 20 kérdés megvan 5 óra alatt, nem is kell egész nap itt ülni hozzá. Most egy kicsit el is ment a kedvem, hogy hány álkérdés generálódik vajon, amire annyira felesleges időt pocsékolni, hogy segíts.

Ugyanilyen aki 10-20 fiókból boostolja a statjait, és emiatt triviális álkérdéseket ír ki csak hogy mindegyikből válaszoljon majd körbeszavazza magát egyikkel a másikra keresztben, így mindegyiknek nő a statja.

2023. máj. 28. 21:34
 16/42 anonim ***** válasza:
100%

#13 Én ilyenkor két dolgon gondolkozom el:

1. Az oldal üzemeltetői bevetettek valami chatGPT alapú "kérdés gyártót".

2. Tényleg ennyire élettelenek az emberek akiknek egyetlen örömforrása és lehetősége a másokkal való "beszélgetésre" ez az oldal.

Még a Battlefield 3-nál voltak statisztikák és ott voltak ilyen felhasználók, akiken az látszott, hogy tulajdonképpen kijött a játék, megvették és azóta nem csinálnak mást sem, csak játszanak. Mások meg gyakoriznak.

2023. máj. 28. 21:35
 17/42 anonim ***** válasza:
100%
Amugy a kerdespontozo rendszer miatt is lelep az, aki amugy normalis lenne. Nem szazalekos modon kellene megjeleniteni, hanem a hasznossagot jelolo like-ok szamat, es mindjart motivaltabb lenne az a par idetevedo normalis ember, aki rendszerint amugy kiakad a lepontozason.
2023. máj. 28. 21:35
 18/42 anonim ***** válasza:
26%
Nem rossz az oldal mert én is itt vagyok és én színessé viccessé és vidámmá teszem.
2023. máj. 28. 21:36
 19/42 anonim ***** válasza:
36%
17 hát azzal meg az lenne a gond hogy az értelmes kommentelő miért csak 2 lájkot kapott a troll meg miért tizenhetet és akkor meg azért lenne mindennki demotivált meg azért menne el mindenki mert a trollok több lájkot kapnak és látnák itt csak a trollokat értékelik és trollkodni kezdenének ők is vagy elmennének.
2023. máj. 28. 21:39
 20/42 anonim ***** válasza:
100%
Igen, régen jobb volt, mert több volt a hasznos válasz/privátozó; piros volt az új privát jövetelének a jelzése; a kérdések is megfontoltabbak voltak, nem volt ennyi ismétlés.
2023. máj. 28. 21:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!