Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt a legnehezebb dolog...

Mi volt a legnehezebb dolog ,amivel az életed során meg kellet küzdened?

Figyelt kérdés

És azt hitted nem sikerül, de mégis siker lett a vége?

Ha esetleg nem ,akkor is érdekelne, hogy mi volt a legnehezebb dolog az életedben és hogy küzdötted le? Már ha sikerült.

2023. máj. 23. 17:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%

Egyszer rohantam a wcre, miközben egy kávé, egy üveg üdítő és egy nagy üveg víz feszítette a hólyagomat már nagyon hosszú ideje. Odaértem, de a farmerdzsekin nem akart átmenni a hatalmas gomb az apró lukon, így nem tudtam a farmerdzsekimet kigombolni. Viszont úgy, hogy rajtam volt a farmerdzseki, nem tudtam kikapcsolni a kertésznadrágomon a kantárt.

Ijesztő volt, nagyon kellett pisilnem, de nem tudtam letolni a nadrágom. Ez a rémisztő pillanat volt a legnehezebb dolog az életemben és senkinek sem kívánom.

2023. máj. 24. 09:47
 12/13 anonim ***** válasza:
69%
Rájönni, hogy én vagyok őrült, vagy a feleségem, vagy mindketten, illetve, hogy hogy lehetnék én képes normális párkapcsolatra? Vagy nem érdemes ezzel küzdeni? Terápiákra járok... Még nem sikerült megoldani...
2023. máj. 24. 12:23
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon erős fellángolás támadt bennem egy elérhetetlen, de a környezetemben lévő ember iránt, és nagyon sok, és mély szenvedés árán vergődtem túl azon az időszakon. De legalább megtanultam gitározni, mert ő tudott.
2023. jún. 16. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!