Férfiként mi a legnehezebb dolog az életben?
A nőknek és a világnak való megfelelés.
Sosem voltam az a "tömegember"ezért nekem ezek a nehézségeim.
Folyton megkapom miért nincs már gyerekem,ha nincs barátnőm bu..nak néznek,ha van akkor irigyek-utálnak :D Meg nekem alapvetően egy párkapcsolat menedzselése a legkomolyabb problémám..
A piszkos anyagiakat meg mondanom sem kell,szerintem az minden férfinak-nőnek probléma.
Hát ennyi...
A saját magad elvárásainak teljesítése :D
Ja, meg olyan dolgokat elfogadni amit nem tudsz megváltoztatni.
Az,hogy nekünk mindig tökéletes problémamegoldónak kell lenni,
Néha érzelemmentes gépnek aki sziklaszilárd és nem mutathat semmi érzelmet, utána legyél a nőhöz érzéki,kedves,romantikus.
Sose legyenek lelki gondjaid mert a válasz"légy férfi"
Az oké,ha a nő sír mindenért,de én a temetesen se könnyezzek...
Brutális elvárások, ha jó a kapcsolat akkor unalmas vagyok,ha rossz akkor az én hibám mert nem figyelek eléggé rá.
30évesen egy nőn átmegy a fél város, nincs semmije, albérletben él,
Nekem 30évesen "illik már" legyen saját autóm és saját lakásom.<=ezt egy csajtol kaptam meg aki albérletben él és nincs semmi 1 bőröndnyi ruhán kívül...
Vannak perszenormális értékrendü csaj9k is,de őket megtörték és már nem akarnak senkit soha maguknak..
Szóval nagyon egyszerü nekünk mert csak annyi adolgunk,hogy rengeteg pénzt keresünk, szórakoztatjuk a párunkat, neveljük a gyereket, néha kikapcsolódunk a családdal, elvisszük meglepetés vacsorára a párunkat, romantikusak vagyunk, közben sziklaszilárd érzelemmentes profi tanácsadó robotok akik mindenre is tudják a választ. És a legjobb,hogy nincs havi ciklusunk.
Könnyű nekünk😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!