Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiként mi a legnehezebb...

Férfiként mi a legnehezebb dolog az életben?

Figyelt kérdés
A napokban láttam ezt a kérdést Nőben és érdekel, hogy a féfiaknak mi a legnagyobb problémája.
2021. júl. 4. 21:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nőt találni és megtartani őt évekre.
2021. júl. 4. 21:45
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Társat találni.
2021. júl. 4. 21:46
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

A nőknek és a világnak való megfelelés.

Sosem voltam az a "tömegember"ezért nekem ezek a nehézségeim.

Folyton megkapom miért nincs már gyerekem,ha nincs barátnőm bu..nak néznek,ha van akkor irigyek-utálnak :D Meg nekem alapvetően egy párkapcsolat menedzselése a legkomolyabb problémám..

A piszkos anyagiakat meg mondanom sem kell,szerintem az minden férfinak-nőnek probléma.

Hát ennyi...

2021. júl. 4. 21:47
 4/12 anonim ***** válasza:
80%
A neutroncsillag
 5/12 anonim ***** válasza:
28%
fehér férfiként semmi , rabszolgatartó őseim öszeloptak annyit hogy elég egy ideig
 6/12 anonim ***** válasza:
78%
Fölösleges,túlzó elvárások.Elvárják a férfias viselkedést,közben nem ismernek,mint embert,csak valami társadalmi sztereotípia kering a fejükben,és még az sem mindig helytálló a férfias viselkedésről.De legyél úgy férfi,hogy a nők versenyeznek a férfiakkal,viszont te legyél "jobb" náluk,mert mégiscsak neked kell vezetned őket.
2021. júl. 4. 21:49
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

A saját magad elvárásainak teljesítése :D

Ja, meg olyan dolgokat elfogadni amit nem tudsz megváltoztatni.

2021. júl. 4. 21:52
 8/12 anonim ***** válasza:
81%

Az,hogy nekünk mindig tökéletes problémamegoldónak kell lenni,

Néha érzelemmentes gépnek aki sziklaszilárd és nem mutathat semmi érzelmet, utána legyél a nőhöz érzéki,kedves,romantikus.

Sose legyenek lelki gondjaid mert a válasz"légy férfi"

Az oké,ha a nő sír mindenért,de én a temetesen se könnyezzek...

Brutális elvárások, ha jó a kapcsolat akkor unalmas vagyok,ha rossz akkor az én hibám mert nem figyelek eléggé rá.

30évesen egy nőn átmegy a fél város, nincs semmije, albérletben él,

Nekem 30évesen "illik már" legyen saját autóm és saját lakásom.<=ezt egy csajtol kaptam meg aki albérletben él és nincs semmi 1 bőröndnyi ruhán kívül...

Vannak perszenormális értékrendü csaj9k is,de őket megtörték és már nem akarnak senkit soha maguknak..

Szóval nagyon egyszerü nekünk mert csak annyi adolgunk,hogy rengeteg pénzt keresünk, szórakoztatjuk a párunkat, neveljük a gyereket, néha kikapcsolódunk a családdal, elvisszük meglepetés vacsorára a párunkat, romantikusak vagyunk, közben sziklaszilárd érzelemmentes profi tanácsadó robotok akik mindenre is tudják a választ. És a legjobb,hogy nincs havi ciklusunk.

Könnyű nekünk😉

2021. júl. 4. 21:59
 9/12 anonim ***** válasza:
67%
#8 Téged a környezeted valami hatalmas terrorban tarthat, ha ilyen férfiképet traktáltak rád,
2021. júl. 4. 22:05
 10/12 anonim ***** válasza:
62%
Pártalálás, illetve a feminizmus rossz irányba való fejlődése miatt a sokszor egymásnak ellentmondó elvárásoknak való megfelelés.
2021. júl. 4. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!