Mi volt eddig a legnehezebb dolog amit meg kellett oldalon?
Körülbelül 1 év az éhenhalás és a kilakoltatás szélén. Önhibámon kívül.
A legszomorúbb az egészben, hogy ez bármikor vissza is jöhet.
Lakásvásárlás. Daganatos betegség kezelése. Munkahely váltás (150 km-t kellett költözni miatta).
Középiskolai oktatás (mondjuk azt pont feladtam, és 3x annyit keresek most).
Daganatos ember ápolása lényegében egyedül.
Utána életem első munkahelye + a háztartás, önellátás, minden rám szakadt, de egyszerre, előtte nem is annyira vettem ki a részem + pont a haláleset miatt több ügyintézés + jogsi illetve egy tanfolyam, amit a munkábaállás előtt kezdtem meg + borzalmas lakótárs, akit nem volt szívem kitenni + a gyászt magát se volt lehetőségem feldolgozni. Voltaképp mindennel egyedül maradtam. A tanfolyam nem jött be, a munkát egyre kevésbé szerettem.
Ha konkrét öngyilkossági gondolataim nem is voltak, de akkoriban nem bántam volna, ha meghalok.
"Ami nem öl meg, az megerősít". Hát, szerintem így, ebben a formában semmiképp sem igaz.
Az idegeim mára tropák, a lelkem is darabokban. Bár a problémamegoldó-képességem és úgy am-block a problémákhoz való hozzállásom javult abban az időszakban.
10 kilométert tolni hazáig a motort.
Mondjuk én már az életet is fel adtam így 21 évesen.
Hmmm munkahelyi dolgok. Idegsebészeti meglehetősen instabil beteg altatása. Halálán lévő szeptikus néni altatása. De a feladás ezekben az esetekben nem volt opció.
Amúgy meg maga az élet, a magány.
Egyetem, szerződés munkakezdéshez, csinos albérlet egy csinos, 3 éves kapcsolattal, hobbik, közösségi élet, totál boldog voltam. Aztán 3 hónap után minden elveszett, majdnem utcára kerültem, szakítás és nem tehettem ellene semmit.
Azóta is alig teek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!