Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt eddig a legnehezebb...

Mi volt eddig a legnehezebb dolog amit meg kellett oldalon?

Figyelt kérdés
Ahol már majdnem feladtad
2019. máj. 18. 15:24
 1/9 anonim ***** válasza:
78%

Körülbelül 1 év az éhenhalás és a kilakoltatás szélén. Önhibámon kívül.

A legszomorúbb az egészben, hogy ez bármikor vissza is jöhet.

2019. máj. 18. 15:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Élni.
2019. máj. 18. 15:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Lakásvásárlás. Daganatos betegség kezelése. Munkahely váltás (150 km-t kellett költözni miatta).

Középiskolai oktatás (mondjuk azt pont feladtam, és 3x annyit keresek most).

2019. máj. 18. 16:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Daganatos ember ápolása lényegében egyedül.

Utána életem első munkahelye + a háztartás, önellátás, minden rám szakadt, de egyszerre, előtte nem is annyira vettem ki a részem + pont a haláleset miatt több ügyintézés + jogsi illetve egy tanfolyam, amit a munkábaállás előtt kezdtem meg + borzalmas lakótárs, akit nem volt szívem kitenni + a gyászt magát se volt lehetőségem feldolgozni. Voltaképp mindennel egyedül maradtam. A tanfolyam nem jött be, a munkát egyre kevésbé szerettem.

Ha konkrét öngyilkossági gondolataim nem is voltak, de akkoriban nem bántam volna, ha meghalok.

"Ami nem öl meg, az megerősít". Hát, szerintem így, ebben a formában semmiképp sem igaz.

Az idegeim mára tropák, a lelkem is darabokban. Bár a problémamegoldó-képességem és úgy am-block a problémákhoz való hozzállásom javult abban az időszakban.

2019. máj. 18. 16:34
 5/9 anonim ***** válasza:

10 kilométert tolni hazáig a motort.

Mondjuk én már az életet is fel adtam így 21 évesen.

2019. máj. 18. 19:47
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Hmmm munkahelyi dolgok. Idegsebészeti meglehetősen instabil beteg altatása. Halálán lévő szeptikus néni altatása. De a feladás ezekben az esetekben nem volt opció.

Amúgy meg maga az élet, a magány.

2019. máj. 18. 21:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyetem, szerződés munkakezdéshez, csinos albérlet egy csinos, 3 éves kapcsolattal, hobbik, közösségi élet, totál boldog voltam. Aztán 3 hónap után minden elveszett, majdnem utcára kerültem, szakítás és nem tehettem ellene semmit.

Azóta is alig teek

2019. máj. 18. 22:28
 8/9 Riki miller ***** válasza:
100%
az esküvőmet
2019. máj. 24. 15:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Demens beteg ápolása, aki épeszűen is erőszakos hazudozó volt, szóval nem szeretetből, csak kötelességből ment.
2021. júl. 1. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!