Nőként mi a legnehezebb dolog az életben?
Nekem az, hogy nem tudok megfelelni a kor maszkulin elvárásainak, amik már a nőkre nézve is kötelezőek.
Utálok dolgozni, elmenni otthonról, nem tudok normálisan autót vezetni, és már 18 éves korom óta gyereket akarok.
Lefikázzák hogy én szeretek háztartásbeli lenni, hogy én a férjemet örömmel kiszolgálom, cserében ő megteremti a biztonságot számunkra.
Ma már elég ritka a nőiesség, az hogy a nő gyengéd és a férfi védelmezi.
Én sose leszek képes úgy csinálni dolgokat, mint egy férfi, de ma már munkát se lehet találni anélkül, hogy pl. vezetnék vagy 8-10órákat bevállalnék.
Én nőként igényelném hogy valaki mindig irányítson az utamon, ezt eddig a szüleim tették, most hálistennek a férjem van mellettem. Mikor kis ideig egyedül voltam, vagy rossz kapcsolatban, nem tudtam mit kezdeni a nagy függetlenséggel, egyszerűen úgy éreztem felkelni sincs értelme.
Én játékvezető vagyok. A döntéseimet gyakran megkérdőjelezik. Nem vertek meg soha vagy ilyesmi, de az elején stresszeltem miatta.
De egyébként imádom csinálni. Más gondom nincsen, ez legyen a legnagyobb :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!