Mi a legnehezebb dolog a világon?
Nincs gyerekem és nem is biztos, hogy akarok, ettől függetlenül én is azt ítélem, gondolom a legnehezebbnek, ha előbb hal meg, mint a szülők. Pláne, ha fiatalon.
Utána az, ha boldogtalan, szenved a körülmények miatt, esetleg.. Khm a neveltetés ellenére durván tévútra tér.
Korán megözvegyülni.
Egy komolyabb betegség. Például bármelyik szisztémás autoimmun betegség. Vagy például az allergiás asztma, amiben olyan erős rohamok vannak, hogy heti szinten majdnem megfullad az illető - apai nagymamám szenvedett ebben és persze a több évtizednyi szteroid mellékhatásaitól.
(Szerintem amúgy az egyik legfontosabb feladatunk, hogy minél egészségesebben próbáljunk élni, mert egyfelől némileg csökkenthető sok betegség esélye, másfelől az se mindegy, hogy egy amúgy jól karbantartott, jó állapotú testet ér-e utól a baj.)
Borzalmas lehet a háború, illetve a háborús helyzet miatt félelembem élni.
Az éhezést sem próbálnám ki.
Az apróbbnak ítélt egyéni problémák is lehetnek nagyon fájdalmasak.
Nem talál párt, nem tud elhelyezkedni a szakmájában, hiába küzd dolgokért. Én tavaly, tavalyelőtt közel álltam az öngyilkossághoz az utolsó 2 miatt.
Azok a legnehezebb dolgok az életben, amik miatt az emberek öngyilkosok szoktak lenni (szerintem ez önmagáért beszél, mármint, hogy ha valamitől sokan öngyilkosok lesznek, akkor az a legnehezebb dolgok miatt van):
- szerelem, szerelmi bánat
- anyagi nehézségek
- depresszió
- baleset miatt elszenvedett testi fogyatékosság
- alkoholizmus vagy esetleg más típusú súlyos függőség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!