Milyen haszontalan képességeitek vannak?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, amiben nagyon jók vagytok, de azon kívül hogy számotokra örömet okoz, nincs látszata, nem tudtok belőle megélni, szinte teljesen értelmetlen dolog.
Nekem konkrétan csak egy ilyen “képességem” van, már ha annak lehet nevezni. Szócsatázni szoktam (minél több szót kell kirakni betűkből) multiplayer módban, szinte kivétel nélkül mindig én nyerek, pedig van párszáz ember aki rendszeresen játszik.
Bosszant, hogy semmihez az égegyadta világon nincs affinitásom, egy debil szar vagyok, de ebben a hülye játékban a legjobbak közt vagyok.
Ezen felbuzdulva írtam ki a kérdést.
2023. máj. 18. 22:33
21/24 anonim válasza:
En meg penzt is tudnek keresni vele, de nem volnek ra hajlando, mivel szexualis bravur.
22/24 Metionin válasza:
Tudom mozgatni a fülem, meg tudom nyalni az orromat és nagyjából egyformán tudom használni mindkét kezem.
23/24 anonim válasza:
Tudok a behajlitott labujjaimon járni
24/24 anonim válasza:
Tudok madárnyelven beszélni, illetve *szinte* verhetetlen vagyok SongTrivia-n pop és kpop kategóriában :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!