Milyen haszontalan képességeitek vannak?
Olyanra gondolok, amiben nagyon jók vagytok, de azon kívül hogy számotokra örömet okoz, nincs látszata, nem tudtok belőle megélni, szinte teljesen értelmetlen dolog.
Nekem konkrétan csak egy ilyen “képességem” van, már ha annak lehet nevezni. Szócsatázni szoktam (minél több szót kell kirakni betűkből) multiplayer módban, szinte kivétel nélkül mindig én nyerek, pedig van párszáz ember aki rendszeresen játszik.
Bosszant, hogy semmihez az égegyadta világon nincs affinitásom, egy debil szar vagyok, de ebben a hülye játékban a legjobbak közt vagyok.
Ezen felbuzdulva írtam ki a kérdést.
Kettő is van:
- meg tudok sajnálni olyanokat,akiket nem kéne
- el tudom hinni az embereknek,amit mondanak,állítanak -na ezt sem kéne.
:)
Profin rajzolok, rajzversenyeket is nyertem, atlétikából gerenda meg ilyenek tinin szintén versenyeket nyertem, irodalomból szépkiejtési versenyeket nyertem plusz a magyar tanár szerint elemzésekben költészetben átlagon felüli tehetségem van, a fősulis "matektanár"(operáció kutatás) szerint nagyon jó logikai levezetéseim és gondolkodásom van, olyan témakban is amikből nem is készültem, stílus"diktátor"is vagyok, egyszerű frappáns nem feltunő az öltözködésem vagy sminkem, vagy parfümöm, de folyamat utánzóim vannak(amit mondjuk utálok), vagy kérik hogy én sminkeljem ki, nagyon jól ráérzek csoportok betanítására ol táncban, vagy modellkedésben ruhabemutatóknal, fel is akartak kérni betanításokra, de nem vállaltam, mert úgyis csak alkalmi semmi lenne.
És egy rakat hatalmas gyengeségem is fel tudnám sorolni, amiben átlagon túl vagyok talán a legnagyobb b.lfék idióta. Pl a netről se vagyok képes ehetòt főzni ha mindent úgyis csinálok ahogy le van írva, a barátaim szerint ha én főzök akkor lehet meg is halunk :D, autóvezetésem meg fel kéne venni szerintem, képes voltam olyanokra is hogy kereszteződés közepén állok meg mert nem tudom merre melyik irányba kéne mennem és utána kéne járnom.. de volt olyan is hogy úgy jártam mint az ördögűzőben hogy a kocsival mindig ugyanahhoz a kereszteződéshez lyukadtam ki vissza. És hogy kerültem én megint ide...?hát katasztrofális..
Visszazérve se a rajzzal, se a sporttal, se az irodalommal, se a logikai gondolkodással, se a sminkkel, stílussal, érzékekkel nem érek semmit nem megyek semmire karriert vagy anyagiakat vagy ilyeneket nézve. Hobbiként meg ma már időm sincs ezekre.
Elég jól és gyorsan tudok zöldséget gyufaszálra (zsülienre) vágni szakácskéssel. Nem vagyok szakács, csak szeretek főzni. Azon kívül, hogy élvezem, arra jó még, hogy amikor mások előtt csinálom, akkor mindig nagy sztár leszek, mert úgy nyomom, mint Lázár a tv-ben.
Meg elég pengén csocsózom még. A fél diákkörömet a csocsóasztalnál töltöttem, de úgy igazán versenyezni sosem álltam bele, pedig amúgy játszom azon a színvonalon játszom, mint a versenyzők. Mondjuk múltkor éppen kihívtak a diákjaim egy meccsre, az vicces volt :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!