Sokan miért nézik le azokat, akik harmincas éveikben is rendszeresen eljárnak bulizgatni, iszogatni?
Hát igen, ezért romlik évről-évre hazánk (értelmi)színvonala, plusz ezért is vagyunk az egyik legalkoholistább ország, mert sokaknak a bulizás és a piálás az egyetlen szórakozása.
Á...nem baj, nem is kötelező sokáig élni egészségesen, elisszátok a májatokat, aztán tovább csökken majd hazánk népessége is.
Tudod mi a jótékony hatású az emberre? A sport pl. A futással nagyon jól le lehet vezetni a felgyülemlett feszültséget, jó stresszoldó. De hát, mit tudsz te erről, aki a hétvégén mattrészegre iszod magad és ezt csinálod minden egyes hétvégén. Legalább emlékszel is a bulizásokra, vagy olyan vagy, mint azok az egyetemisták, mikor megkérdeztem őket elsős korukban, hogy mire emlékeznek a gólyaavatójukból, a válaszuk az volt, hogy semmire.
Összeszámoltad te már, hogy hány ezer forintot dobsz ki egy évben ilyen hülyeségekre? És hogy ezt a pénzt mennyi értelmesebb dologra tudtad volna fordítani?
Egyébként pedig stresszoldó a meditáció is. De hát tudom, a magadfajta alsóbb kategóriás hímnemű csak a piát tartja stresszoldónak. Sajnálni tudlak a függőséged miatt... És ha nincs pia és bulizás, akkor feszült maradsz? :D
Nem az a baj, ha valaki szeret bulizni, hanem az a baj, hogy csak ez számára a szórakozás, semmi más, csak a buli és az alkohol. Itt a kérdés is erről szólt, hogy miért nézik le őket, hát ezért, mert a bulin és a pián kívül is vannak szórakozási lehetőségek. De ezekkel miért nem éltek? Ennyire igénytelenek vagytok, hogy pl. se egy mozi, vagy színház, túrázás, sport, kirándulás, hobbi..stb. nem érdekel titeket? Akkor meg ne csodálkozzatok azon, ha sokak szerint éretlen nagygyerekek vagytok, mert semmi sem érdekel titeket. Nincs se hobbitok, se egyéb elfoglaltságotok.
Párom kollégái is hasonlóak, mint ti, aztán meg még páromon csodálkoztak, mikor kihúzták belőle, hogy áprilisban a Karib-tengeren voltunk nyaralni. Az irigység az ment, de hogy ők mennyit elbasznak piára és bulira...ááá. az már lényegtelen. Pedig mi se keresünk hű de sokat, csak nekünk mások az értékek.
A kérdező ezt írta, idézem:
"munka mellett kell a szórakozás is"
"Miért gondolják sokan, hogy a lazítás csak a húszas éveik elején lévő fiataloknak jár?"
A kiemelt részekből egyértelműen látszik, hogy nekik csak a buli és a pia a szórakozás és a pihenés, más nem létezik!
"Karib-tenger, ó jaj most hova szarjak?"
Ebből a mondatodból pedig süt az irigység. Te sose fogsz eljutni ilyen helyre a jelenlegi életviteleddel, hozzáállásoddal. De tudom, neked ez nem is cél, csak a pia és buli.
Mi más neked még a szórakozás, pihenés, hobbi, márha van egyáltalán?
Mint már korábban írtam, idézem:
"Pedig mi se keresünk hű de sokat, csak nekünk mások az értékek."
Látod, ezért nem kéne annyi alkoholt innod, mert akkor tudnád értelmezni, amit a másik ír. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!