Sokan miért nézik le azokat, akik harmincas éveikben is rendszeresen eljárnak bulizgatni, iszogatni?
Mert a legtöbb 30 éves a gyerekét bocsánat a kifejezésért otthon “ba..tatja” meg Facebookra tölti fel a képeket..ez a norma, ha te nem ilyen vagy akkor egy utolsó f..opó drogos/alkesz senki vagy nemtől függetlenül.
Tudom mert én is ezt tapasztalom, a hétvégét mindig meg szoktam tolni..és mindennek elmondanak. 30f
Engem is azert zavar. Mert mert a pasik nagyin nagyon kieresztik a gozt. Es ezt nem erdekel, de egyszeruen undorito, meg egy edzes is kene melle.
A nok meg folyton posztolgatjak, es olyan picsa ruhakbam, szulo letukre h epp a bugyi le nem csuszik.
Aki normalis azt meg kb lenézik, lekopik, leontik stb. Pedig azert lennenek kivetelek.
Eléggé szegényes és igénytelen annak az élete, akinek ennyi évesen csak az a szórakozása, hogy pénteken bulizik és bebaszik. Ebben mi az érték? Semmi. Más szórakozási lehetőségek is léteznek, amivel ki lehet engedni a gőzt.
De hát, mivel nem vagyunk egyformák, ezért a te értelmi szintedet ezt jelenti a szórakozás. Nálam nem itt kezdődik.
Budapesten bevett szokas ez a 30-40-es korosztalyban is. Sot itt nem nezzuk le a masikat ilyesmiert…..
Tehat igenis jarj el tovabbra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!