Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A magyar huszas és harmincas...

A magyar huszas és harmincas korosztály egy része vajon mi okból ilyen besavanyodott, mogorva?

Figyelt kérdés
2022. nov. 21. 20:51
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
97%

Végig dolgoztam a 20-as éveim elejétől kezdve, hogy pénzt gyűjtsek és saját ingatlant vegyek. Össze is jött egy takaros összeg, de még ezzel is csak hitelt vehetek fel, mert közben úgy elszálltak a mindenféle árak, hogy... :) Vagy esetleg vállalhatok 3 gyereket, ugye? De igyekszem majd jó pofát vágni az egészhez.. szabópéterezni, hogy biztosan az én hibám a dolog, mert nem akarom eléggé. Oké. :)

33F

2022. nov. 21. 21:14
 2/22 anonim ***** válasza:
91%

Mert az idősebb generáció olyan rendszert hagyott maga után h oktatás 0, tanárok 0, apa anya elvaltak, nulla együtt töltött minőségi idő.

Ha bármi hibát keresel a fiatalokban csak nézd meg a szülőket és a rendszert amit alkottak.

2022. nov. 21. 21:33
 3/22 anonim ***** válasza:
79%
Mert a felnőttkor az rossz
2022. nov. 21. 21:35
 4/22 anonim ***** válasza:
12%

"de még ezzel is csak hitelt vehetek fel,"

Teljesen tipikus magyar proli mentalitás.

Valamiért elterjedt ez a nézet, hogy itt 2-3 év laza gyűjtögetés után jár mindenkinek a 200 M2 családi ház vagy a 120 M2 villalakás az Andrássy-n.

Hitelt felvenni?

Viccelsz, kp-ra akarnak lakást venni a körúton, rögtön kettőt.

Avagy fasságokat találnak ki(végülis csak vagy 15-20 vállakozó szakember fizetését akarja összespórolgatni lazán, általában minimálbérből), aztán amikor nem működik a buli, mert hát ekkora baromság sehol nem működik, igen, meg Németben, sőt Svájcban se vesznek a minimálbéresek lakást 2 év spórolás után kp-ra, akkor meg, a hiszti meg az Orbán tehet mindenről meg bezzeg Németben meg így meg úgy.

2022. nov. 21. 21:37
 5/22 anonim ***** válasza:
3%

"szülőket és a rendszert amit alkottak."

Erről beszélek, hibás mindenki, csak ő nem 😁

2022. nov. 21. 21:38
 6/22 anonim ***** válasza:
98%

Az nem tudom átment-e, hogy több, mint 10 éve gyűjtögetek?

(#1)

2022. nov. 21. 21:43
 7/22 anonim ***** válasza:
14%

6.

Az nem tudom átment e, hogy az infláció meg egyebek miatt kb nyugodtan átutalhattad volna nekem is, mert semmi értelme annak, amit csinálsz?

Én értem, hogy jól hangzik, hogy 10 éve gyűjtesz, csak valójában egy baromság.

2012-ben 6-7 Milla volt egy belvárosi garzon Pesten.

Most ugyan ez vagy 30.

Hát gratulálok, sok eszed van, további kellemes gyűjtögetést, majd talán egyszer leesik a tantusz.

2022. nov. 21. 21:51
 8/22 anonim ***** válasza:
88%
Szerencse, hogy neked olyan sok eszed van. Biztosan sok barátod van és úgy általában is imádnak az emberek az elragadó természeted miatt.
2022. nov. 21. 22:00
 9/22 anonim ***** válasza:
3%

Nem, de jó lenne ha elgondolkoznál azon, hogy lehet egy hitel nem ördögtől való.

Kell biztosítás mellé.

2022. nov. 21. 22:04
 10/22 anonim ***** válasza:
91%

#9:

Mi lenne, ha máshova mennél kötözködni, te kis kőbunkó netenpofázó?

2022. nov. 21. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!