Van 1 oldal ahol pontozák a képed(photofeeler)10 szavazatból beállítva hogy a saját korosztályom szavazzon 2 nagyon vonzónak 6 vonzónak 1 némileg vonzónak 1 nem vonzónak Férfiként kijelenthetem hogy nem vagyok csúnya bátran ismerkedhetek?
Napi 4-5 match, virtuális, lófszt nem érő lájkok, de azért barátnőd nem volt évek óta és gyk-ra kell feljönnöd hogy ezt megoszd velünk.
Mint látható, sokat nem érnek ezek a számok.
Nem biztos, hogy a kinézeted miatt nem megy az ismerkedés, ha ilyen megerösítésre van szükséged.
Konkréten csak annyit tudtál meg, hogy a photofeeler használói közül mennyire tetszel embereknek, de így semmit nem tudsz azokról az emberekröl, akik nem is hallottak erröl az alkalmazásról.
Szóval teljesen mindegy mit mond a photofeeler, szerintem így is úgy is ismerkedj bátran, más lehetöséged úgy sincs, ha bszni szeretnél.
De most mire lenne ez jó, komolyan? Nem tök mindegy, hogy random XY emberke valami noname oldalon mit mondd?
Ismerkedj inkább élőben, ott nem olyan fontos a külső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!