Vajon minek van a Profession ha össze vissza küldözget nem kompetens állásokat? Minden pontosan beállítva, küldözgetnek mégis hülyeségeket.
Figyelt kérdés
2022. júl. 22. 07:06
1/3 anonim válasza:
Én sem vagyok azzal a portállal megelégedve: vannak jelentkezéseim, ami szerinte még nincs elbírálva pl.: dec. óta, nekem is nem releváns dolgokat ad ki sokszor, nem lehet igazán jól összerakni az Önéletrajzot sem, ha több van fönn, akkor nehéz letörölni zt, ami nem kell... Gáz.
2/3 anonim válasza:
Még azt se tudják megoldani, hogy nyelvek szerint szűrni lehessen.
3/3 anonim válasza:
Megélhetési portál! -Szerintem a saját adatbázisukban nem igazodnak ki, - csak próbálkoznak a megfeleléssel! De ez nem vigasztalja a sok munkanélkülit vagy álláskeresőt, aki bizonytalanságban teng-leng napról-napra! Nem hiszem, hogy érdekli őket, - nekik biztos állásuk van (most még)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!