Kedves nőtársaim! Nektek is van előzékeny/udvarias
férfi ismerősötök? Vagy több is van?Mennyire gyakori
nálatok, hogy udvariasságot tapasztaltok a másik nem
részéről?
Figyelt kérdés
Nemrégiben voltam egy állófogadáson egy osztálytársféle fiúval (+tanár volt velünk).
Mikor egy tányért el akartam magamnak emelni, (önkiszolgálás volt), ő utolsó pillanatban megelőzött és odaadta nekem, majd magának is vett egyet. Nem tudom, ti hogy vagytok ezzel, de én annyira tudok örülni az ilyen apróságoknak. Jólesik a szívemnek. Vagy pl. buszra felszálláskor előreengednek időnként és hasonlók. :) Kíváncsi vagyok a történeteitekre, amelyekre szívesen emlékeztek vissza. :)
Mármint számodra az boldogító előzékenység, hogy állsz a sorban a kajáért, majd amikor éppen sorra kerülnél, rohan egy pasi, félrelök, felkapja előled a tányért?
Ez a pasi max. akkor lett volna előzékeny, ha
1. eleve előtted áll a sorban, és maga elé enged,
2. eleve előtted áll a sorban, és úgy nyújtja át neked az elsőként felvett tányért.
Ez így, az általad leírt formában inkább tolakodás.
2023. máj. 14. 22:48
2/29 anonim válasza:
Emlékszem mikor még ilyen voltam, és minden lány azt hitte, hogy ezzel akarok kikezdeni vele. Már nem vagyok ilyen, csak azzal aki megérdemli.
2023. máj. 14. 22:48
3/29 anonim válasza:
#1 Ezt elég szépen kiforgattad. Nyilván úgy előzte meg, hogy hamarabb nyúlt a tányéért és odaadta..
2023. máj. 14. 22:50
4/29 anonim válasza:
Semennyire se gyakori. Egyedül párom előzékeny velem, vagy max. addig azok nagyon ritkán, amíg nem tudják, hogy foglalt vagyok, ill. amíg meg nem látják, hogy nem viszonzom a flörtölési jeleket. Pl. buszsofőr rám mosolygott, amit én nem viszonoztam, és utána már vissza se köszönt nekem reggelenként mikor felszálltam. Micsoda jellem 👌
2023. máj. 14. 22:54
5/29 anonim válasza:
Igaz nőtársaknak szól! De én pl buszon is előre engedek nőket plusz leszálláskor is! Van aki meg is köszöni! Az meg nekem esik jól! Kölcsönös szerintem ! 35F
2023. máj. 14. 22:56
6/29 anonim válasza:
Amit leirsz, az nem udvariassag, hanem esetlen kapkodas. Ilyet nem szoktak csinalni.
2023. máj. 14. 22:56
7/29 anonim válasza:
Nekem az a megfigyelésem a nőkkel kapcsolatban, hogy csak alapnak veszik, és semmi hozzáadott értéket nem jelent. Se nem köszönik meg, m figyelnek rá hogy ők most kaptak valamit. Rosszul tud esni. 30/F
2023. máj. 14. 23:35
8/29 anonim válasza:
Mondjuk a tányér odaadást én se tudom hova tenni...Hogy most "odarohan" felemeli és oda adja...Felesleges mozdulat sor szerintem! Ez olyan hogy a boltba el akar venni egy nő valamit és odamegy valaki megelőzi és kezébe nyomja...🤔 Más mikor mondjuk magasan van valami és segítenek levenni! Vagy nehezebb dolgot emelni segíteni stb...
2023. máj. 14. 23:45
9/29 anonim válasza:
Igen, rengeteg. A férfi ismerőseim többsége ilyen. Sőt kb mindenki.
A párom is, úgyhogy sok ilyenben van részem. 🥰
2023. máj. 15. 01:08
10/29 anonim válasza:
"Nekem az a megfigyelésem a nőkkel kapcsolatban, hogy csak alapnak veszik, és semmi hozzáadott értéket nem jelent. Se nem köszönik meg, m figyelnek rá hogy ők most kaptak valamit. Rosszul tud esni. 30/F"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!