Lányok! Tényleg ciki, ha egy férfi udvarias?
Szerintem az hülye, aki nem tud különbséget tenni udvariasság és papucsság között.
Az udvariasság nem ciki.
Ha alig bírok el valamit, elég nevetséges ha csak áll, vagy sétál mellettem és nézi ahogy szenvedek :D Mármint nyilván meg is fogom kérni, de ha magától segít attól attól sokkal kevésbé lesz papucs, mert ha én szólok, hogy ember légyszi már, akkor kicsit azt érzem, hogy meg kell mondanom neki mit csináljon, na az már papucs.
Előreengedés egy oylan gesztus ami egy fizikailag erősebb és gyengébb személy között feloldja a versenyhelyzetet, gyakorlatilag inkább a férfinek jó, mert ebből a szituból amúgy nem jönn eki jól, vagy legyőzi egy gyengébb, vagy méltatlan győzelmet arat.
Az ismerősödnek valószínűleg sok szomorú és pocsék kapcsolata lesz még, ha neki az a férfias, ha a férfi nem segít neki sehogy. De gyorsan meglesz hogy az apjával se volt jó a kapcsolata általában :D
Szóval ja egyes illemszabályok feleslegesek, ahol indokolt a segítség, ott emg nem a nemem miatt az, egy fiúgyerektől is elvennéd a nehéz dobozt ha látnád hogy nehéz neki, de egy idős bácsitól is, egyszerűen ha fizikailag erősebb vagy és ezt arra is használod, hogy segíts az nem papucsság.
A papucs azt jelenti, azt csinálja amit mondok mindig mindenben én "utasítom" ő "végre hajtja".
Az udvariasság meg azt, hogy kérés nélkül végre hajt dolgokat, amivel segít a nőnek, és nem mindent csinál meg csak amit ő akar.
Szerintem azért van a kettő között bőven különbség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!