Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt a legudvariasabb/legke...

Mi volt a legudvariasabb/legkedvesebb gesztus, amit egy idegen férfi tett neked?

Figyelt kérdés
Nőkhöz szól a kérdésem, hátha volt olyan, hogy valaki olyan udvarias volt, hogy talán még most is emlékszel rá valami oknál fogva.

2022. ápr. 7. 20:57
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Első randin sok mindent vett, plüss, virág(soha nem kaptam senkitől), sör, stb... mai napig bánkódom miatta
2022. ápr. 7. 21:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szembejött velem és azt mondta: Miattad lejönnek az angyalok S földre.

Ment is tovább, nem szólított le, nem kérte el a számom.

Lehet, hogy valami filmből szedte, de nagyon jól esett.

2022. ápr. 7. 21:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy reggeliző helyen futottunk össze tök ismeretlenül, mindössze egy sorban állás erejéig beszélgettünk, miután megszólított. Utána siettem el, de megtudtuk egymás nevét, és az is kiderült a beszélgetésünkből, hogy gyakran járok oda. Nem sokkal ezután ott hagyott a nevemre egy könyvet az eladó néninél. :)
2022. ápr. 7. 23:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok: még gimisként a Múzeumkert lépcsőjén olvasgattam. Amikor elindultam, odajött egy fiú, és a kezembe adott egy verset, amit akkor írt, hogy gondolta, megosztja velem, ha már egy időben üldögéltünk ott.

Máskor meg Egyiptomba repültem, teljesen egyedül, önkénteskedni mentem. Meg volt beszélve, hogy a reptér előtt találkozom majd egy ottanival, aki felvesz és elvisz a szállásra. A repülőn megismerkedtem két egyiptomi férfivel, akik már évek óta Budapesten laknak. Tudtak is magyarul. Amikor leszállt a repülő, kiderült számomra, hogy korántsem olyan egyszerű megtalálni valakit a reptéren, mint ahogyan az egy nyugati reptéren történik. (Káosz, korlát mögött tolongó tömeg, hangzavar.) Az egyik férfi segített megtalálni azt, akit kerestem, beszélt vele telefonon. Mivel ők ismerték a repteret, nem kellett így bonyin magyarázgatni, hogy hova menjek. Jól esett nagyon a gesztus.

Egyébként ott a repülőn is ért kedveskedés. Amikor landolt a gép, a légiutas-kísérő fiú azt mondta, hogy "Welcome to Egypt", és adott egy csokit. :D EgyptAir volt, alig volt ember a gépen, úgyhogy landolás közben is mutatta a srác, hogy hova üljek át, hogy jó legyen a kilátás. Nem volt olyan szigor, mint pl. a brit járatokon. :D

Tök sok minden beugrik, lehet, hogy fogok még írni. Hálás vagyok ezekért a gesztusokért, meg a rendes férfiakért úgy általában. :) Azokért meg pláne, akik benne vannak az életemben, nagy ajándék.

2022. ápr. 7. 23:18
 5/9 anonim ***** válasza:
23%

"az is kiderült a beszélgetésünkből, hogy gyakran járok oda"

Mert ezt addig nem tudtad? :DD

2022. ápr. 8. 11:36
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

"Első randin..."

Sose értettem, hogy miért megy el valaki egy ismeretlennel randizni...

2022. aug. 28. 14:14
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Még tini voltam, amikor menetközben leesett a lánc a biciklimről, nem tudtam tovább menni, odajött egy vadidegen férfi és helyrerakta. Később, már felnőttként, valamiért nem indult a motorom, és már 15-20 perce szerencsétlenkedtem az indítással, amikor odajött egy ismeretlen srác, és pár másodperc alatt beindította. Örök hála nekik. :)
2022. aug. 28. 18:10
 8/9 anonim ***** válasza:

Ami történtet nekem elsőre beugrott az nem feltétlen udvarias vagy kedves, hanem csak szimplán emlékezetes.

Olyan is-is napom volt, már vártam, hogy hazaérjek. A megállóban már nagyon méregetett egy fickó, kicsit meg is ijedtem, de hát sok ember volt, nem foglalkoztam vele. Ő is felszállt a villamosra és folytatta a bámulást. A következő megállóban, amikor megállt a villamos odalépett hozzám és a kezembe nyújtott egy papírt. Nem akartam elfogadni, de aztán megpillantottam a címre és végül elvettem. A fickó köszönt és leszállt. :D

A cím, ami megragadt az a "Szőkéknek áll a világ" volt. Rövid leírâs volt a szőke hajról és valami mese. A hajam szőke és sok belsős baráti vicc van ezekből, haláli így az egész sztori. Azóta is kint van a hűtőn.:D

2023. nov. 2. 23:09
 9/9 A kérdező kommentje:
Ilyen nincs! Velem a metróban volt hasonló, csak a barna hajról. A mai napig nem értem, hogy mit akart, meg mi értelme volt a lapnak. :DDD
2023. nov. 2. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!