Hogy hívják ezt az emberi természetet , viselkedést? Van ilyen, van neve?
Figyelt kérdés
Egy anya, a gyermekéről mindent megoszt, dicsekedik mit csinál, hová utazik,
meg milyen gazdagok..
Ha meg azt írják neki , megteheti ez életszínvonalt, akkor kitér a hiteből, ideges lesz nagyon elborul a zagya..
2023. máj. 12. 16:58
1/2 anonim válasza:
Nagyképűsködés, arcoskodás, amikor meg szembesítve vannak ezzel, az már nem tetszik. Én azt szoktam mondani az ilyen dicsekedő majmoknak, hogy te sem viszel egy fillért sem magaddal a túlvilágra. Ezt se szokták szeretni. :)
Talán emiatt, de szerencsére már nincsenek ilyen felvágós ismerőseim, ki lettek gyomlálva szépen. A szerény embereket szeretem.
2/2 anonim válasza:
Nem tudom, mennyi ebbol a csak magamutogatas, es ha jol el, akkor az is latszik, mennyi ebbol ez a keleti ujgazdag veretes. Letezik persze, viszont a kisebbsegi komplexus es a magyar allapotok visszassaga miatti felhaborodas. Nem tudom innen megitelni, a begyepesedett tehensegen tul tenyleg szandekosan dicsekszik-e.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!