Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt a legemlítésre méltóbb...

Mi volt a legemlítésre méltóbb amit az elmúlt 10 évben vásároltál?

Figyelt kérdés
2023. máj. 9. 18:27
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
0%

Akinek nem inge nem veszi magára Te magadra vetted, a miérteket csak te tudod.

Egy szóval sem állítottam olyat, hogy én tökéletes lennék ezt te írod csak és a legokosabbnak sem tartom magam hidd el.

Hol írtam rólad egy sort is szerinted?

Nem inkább az a szánalmas, hogy leszólsz olyan nőket akik mással foglalkoznak mint te és azokat akik miatt vannak akik azt csinálják?

2023. máj. 9. 22:38
 42/54 anonim ***** válasza:
68%

Nem vettem magamra, de gondoltam, ha már így ismeretlenül ócsárolsz, és elhordasz mindennek, válaszolok rá.

Próbáld meg értelmezni, és felfogni, amit írsz, mert úgy látom ,az sem megy.

Dehogynem, annak tartod magad, ezt pedig kivetíted itt mindenkire, de hidd el, erre senki nem kíváncsi.

"Nem inkább az a szánalmas, hogy leszólsz olyan nőket akik mással foglalkoznak mint te és azokat akik miatt vannak akik azt csinálják?"

Ez a kérdés pedig válaszra sem méltó, ahogy te sem vagy az.

2023. máj. 10. 09:23
 43/54 anonim ***** válasza:
49%

Elolvasva a hozzászólásokat rád 42 egy rossz szót nem írt.:)

Viszont te ritka magasan hordod az orrod az kiderült a hozzászólásaidból.:)

2023. máj. 10. 10:54
 44/54 A kérdező kommentje:
Amíg nem engem fikáztok addig nekem jó
2023. máj. 10. 11:14
 45/54 Szolovjov ***** válasza:
100%
Az álommotorom: MZ Etz 250
2023. máj. 10. 16:00
 46/54 anonim ***** válasza:
100%
43-as, "Mondjuk az itt lepontozgató lányok"...ez mindent elmond róla, és rólad is. Te sem tudsz szöveget értelmezni.
2023. máj. 10. 17:26
 47/54 anonim ***** válasza:
100%
És visszatérve a "Viszont te ritka magasan hordod az orrod az kiderült a hozzászólásaidból.:)" mondatodra, ha te ezt gondolod, rendben, én tisztességesen megdolgoztam érte, szóval büszke is vagyok rá. Ennek a beszólogató idiótának pedig ez a legnagyobb sikere, hogy k.rvákhoz jár, minden más nőt pedig lehord a föld alá. Ha szerinted ez normális, akkor nálad is vannak problémák.
2023. máj. 10. 17:29
 48/54 anonim ***** válasza:
49%

Nem védem a kurvához járót de van igazság a mondanivalójában bőven.

Nem mondom, hogy mindenben igaza van de sok mindent jól leírt nagy sértést én sem láttam benne, bizony sok lepontozgató lány nézhetne tükörbe semmivel sem jobbak azoknál akik pénzért fekszenek le pasikkal vagy csak úgy a buli kedvéért.

Természetesen tisztelet a kivételnek.

2023. máj. 10. 20:16
 49/54 A kérdező kommentje:
Megvesz valamit ami kell neki. Nem követ el törvénysértést csalást ilyesmit. Az lehet hogy sérti egyes emberek vallási vagy egyéb meggyőződését na de ezt sok ember sokkal jobban sérti...
2023. máj. 10. 22:15
 50/54 A kérdező kommentje:

Sőt sőt szerintem a prostinal rosszabb az a nőm aki lebeszélt az egyetemről mert rövid távú céljai voltak velem S neki jobb volt ha egy két évig szakmunkáskent dolgozom fejheti azt a keves pénzem mintha ehenkorasz egyetemista lennék hosszútávú karrierlehetoseggel amikorra már ő úgyse lesz velem.

Sőt a prostizós valaszolónál meg én magam vagyok rosszabb aki mindezt hagyta annak a nőnek... A valaszoloval ellentétben én nem azzal foglalkoztam ami nekem jó...

2023. máj. 10. 22:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!