Miert vagy mitol lettek ennyire butak, es korlatoltak az emberek az elmult 15-20 eveben?
Gyerekkoromban meg lattam sok sok banyaszt, napszamost, egyszeru munkasokat, de megvolt a magukhoz valo jozan paraszti eszuk.
Most meg egy egesz mondat elolvasasa es megertese lehetetlen feladat
Gyerekkorodban még gyerek voltál, egy alja felnőtt is többet tudott a világról, mint te. Legalábbis felnéztél rá és elhitted neki, hogy igaza van.
Nem az emberek lettek butábbak, hanem te látsz rá jobban a butaságra.
Ez pont olyan, mint ahogy a tárgyak sem lettek kisebbek, mint gerekkorodban:D
Szerintem buta emberek mindig is voltak.
Igaza lehet a kettesnek, hogy gyerekként nem tudtad ki a buta felnőtt, max a szüleidtől.
És régen is gondot okozott a mondatok értelmezése főleg, hogy nem volt kötelező kijárni a 8 osztályt. Hát aki azt sem járta ki, az milyen lehetett?
A gyerekkoromban az a fiatal felnott koromat akarta jelenteni.. mar elmultam 50
10 eve kb amikor felveteliztettunk a hr en szoba se alltunk azzal akinek csak 8 altalanos vegzettsege volt. Most meg mar majdhogy nem csak olyanok vannak.
Ahogy tapasztalom rengeteg az anslfabeta, nem tudnak irni olvasni…
Aham...
Hát nem azért, de ha ez alapján vonsz le általános vonatkozású következtetéseket, akokr te sem épp a legélesebb kések közé tartozol.
Eddig is voltak, csak eddig nem verték magukat Facebook-on, Gyakorin, stb, mert nem volt.
Csak a közvetlen környezetük tudta róluk, hogy hülyék. (Vagy inkább még az se, mert az ilyenek általában hasonlók között is élnek. A hülye a hülyék közt meg normálisnak számít.)
Amúgy lehet, hogy másban okosak.
Lásd a #7 válaszolót. Akinek a hozzászólása ellenére magas százaléka van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!