Akik a legszigorúbb korlátozások mellett vannak, azok alapból korlátoltak?
Nem, azok gondolkodnak normálisan.
Három hetet kellene beáldozni és következetese betartatni a szabályokat.
Egyszer!
Egyetlen egyszer, - és rommá büntetni a kekeckedőket!
Az oltás tűzoltás - az én véleményem szerint - és egy marha jó üzlet pancsoldáknak, forgalmazóknak, nyerészkedőknek, de nem tekinthető végső megoldásnak!
Szerintem lényegében igen. Én a saját környezetemben azt veszem észre, hogy az élettelen emberek vannak a komoly kolátozások mellett, akiknek se társaságuk, se hobbijuk nincsen. Akinek pedig van, azt előfordul, hogy óvatosan, de azért bántják féltékenységből.
Persze azt tökéletesen megértem, ha valaki valamilyen komolyabb betegséggel küzd és fél, hogy megfertőződik, de akkor egyszerűen ő maradjon otthon és ne menjen sehova, a többieket hagyja már élni és ne keltsen lelkiismeretfurdalást bennük. Persze a családtagokkal is meg kell értetni a helyzetet, de maszk, kesztyű és hadd menjenek, nyilván ne igyanak és egyenek egymás után, de a mentális egészségük maradjon meg.
"A kreatív, energikus, egészséges emberek a szabad élet mellett vannak"
Azokra gondolsz, akik fóliából sapkát csinálnak a felükre mert félnek a 5g-től?
Csak az szeretheti a korlátozásokat, aki önmaga is korlátolt.
A kreatív, energikus, egészséges emberek brutálisan le vannak korlátozva a megszokott életükhöz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!