Akik a legszigorúbb korlátozások mellett vannak, azok alapból korlátoltak?
A kreatív emberek akkor tudják magukat kibontakoztatni, ha szabadok.
Ezekkel a korlátozásokkal agyon vagyunk nyomva.
A korlátozásokat csak a korlátolt emberek kedvelhetik, mivel azok megegyeznek az életvitelükkel, energiaszintjükkel.
Döbbenet, hogy valaki még mindig elhisz, hogy kell ez a sok korlátozás.
Reggel a zsúfolt buszon megyek munkába. A sofőr egy zárt kabinban ül, száj maszkban. Az első ülések szalaggal elzárva.
Az utastér amúgy zsúfolásig.
Volt itt olyan hozzászóló aki azt sem tudja, hogy nem kijárási tilalom van, hanem korlátozás. Lövése sincs melyik mit jelent. A többség azt sem tudja mi van kint a valóságban.
Mantrázzák a hülyeséget, amit felszívtak a médiából.
Kérdező!
Akkor megfordítom a kérdésed. Sok "korlátoltnak", értem ezalatt a fogyatékossággal élőket, egyes krónikus betegeket, pszichiátriai betegeket valóban nem akkora változás, ami a Coviddal jár. Ők eddig is kevesebbet jártak el, jobban kellett ügyelni az egészségükre, jobban szenvedtek is a betegségükkel járó korlátozásoktól.
Erre most, amikor a többség csak néhány hónapra kap egy kis kóstolót ebből, áll a bál, borul a bili. "Az én emberi szabadságomat ne tessék itt nekem korlátozni." És simán beáldoznak ezért olyanokat, akiknek eddig is nehéz volt az élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!