Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt a legemlítésre méltóbb...

Mi volt a legemlítésre méltóbb amit az elmúlt 10 évben vásároltál?

Figyelt kérdés
2023. máj. 9. 18:27
1 2 3 4 5 6
 11/54 A kérdező kommentje:
Milyen munkával van másfél milliód?
2023. máj. 9. 19:00
 12/54 anonim ***** válasza:
78%

7

Nem az a probléma, hogy az utolsó fityingedet költöd e rá vagy sem, hanem hogy egyáltalán költesz rá...

Nekem a házunk és a családi autónk a férjemmel.

2023. máj. 9. 19:01
 13/54 anonim ***** válasza:
75%
Korona
2023. máj. 9. 19:03
 14/54 anonim ***** válasza:
21%
Légiirányítóként dolgozom és nem tartom cikinek, hogy havonta egyszer olyan hölgynek fizetek aki megtetszik és nem kell magyarázkodni neki jól érzem magam a társaságában aztán megyek a dolgomra,nem vágyom hosszú kapcsolatra jelenleg miért ne tehetném meg?:)
2023. máj. 9. 19:04
 15/54 anonim ***** válasza:
6%

Te családos vagy ez természetes hogy más ami neked fontos, van házam autóm van egy hajóm az adrián jól fizető állásom miért is probléma hogy erre költök, azon kívűl persze, hogy megértem egyes emberek ellenérzését ezzel kapcsolatban.

Egyenlőre nem vágyom sem családra sem állandó kapcsolatra akkora gond ez?

2023. máj. 9. 19:06
 16/54 anonim ***** válasza:
86%

14

A kérdésben az szerepelt, hogy a legemlítésreméltóbb. Nektek a k*rvák. Szép :D

2023. máj. 9. 19:08
 17/54 anonim ***** válasza:
7%

Nyílván nagyobbat hisztiznél azon, hogy három millióért vettem egy órát és nem az az egy olyan órám van ami hasonló árban van, azért írtam a prostit mert gondoltam kevésbé bántja azok szemét akiknek nem telik ilyen órára, mert sajnos rosszabb körülmények között élnek.

Ahogy írtam van egy hajóm az adrián hat éve vettem gondolhatod, hogy nagyobb érték mint a prostik.

2023. máj. 9. 19:13
 18/54 anonim ***** válasza:
18%
Autót meg családot bárki feltud mutatni. De kurv*t nem.:D Szerintem igenis emlitesre méltó
2023. máj. 9. 19:14
 19/54 anonim ***** válasza:
14%
Azon, hogy egy pasi prostizik azon a nők akadnak ki meg a féltékeny kis tinik akik azt hiszik ciki az, hogy valakinek nincs gondja a prostituáltak szolgáltatásával, és a hisztiseknek jelezném egy prosti olcsóbb mint egy barátnő vagy feleség.:)
2023. máj. 9. 19:16
 20/54 anonim ***** válasza:
71%

18

Értem. Szóval a k*rváktól a te életed értékesebb lesz. :)

2023. máj. 9. 19:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!