Mi volt a legemlítésre méltóbb amit az elmúlt 10 évben vásároltál?
Figyelt kérdés
2023. máj. 9. 18:27
1/54 anonim válasza:
Attól függ mire gondolsz. Elmúlt 10 évben 2 autóm volt.:D
2/54 anonim válasza:
Havi egy prosti.
Na nem a szemétégetős szakadékok közül.
3/54 anonim válasza:
1es vagyok. igen, prosti nekem is volt. Nagyon jó időszak volt mikor még nem volt barátnőm. Felmentem a rosszlányokra és csak szétnéztem, hogy mizu kihez lenne kedvem. Maga az izgalom, hogy mi fog várni meg ki. Meg milyen lesz a szex. Volt akivel nagyon jókat beszélgettünk.. Nem bánom azt az időszakot.:)
4/54 anonim válasza:
És a gatyádat is rájuk költötted, te kis buta. ^_^
7/54 anonim válasza:
Másfél millió nettó a fizetésem, szerinted a gatyám rámegy egy olyan prosti szolgáltatására akire éppen szemet vetek?
Jaj te butus.:)
9/54 anonim válasza:
Miért kéne az embernek rákölteni a gatyáját is egy prostira? Felmész netre, felhivod azt kifizeted a félórát-órát. Ennyi.:D Nem kell luzerkedni.
10/54 anonim válasza:
Elég szomorú hogy egyeseknek egy prosti a legemlítésreméltóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!