Elmúlt az a "kellemes" érzés, amit annó éreztem az ünnepek alatt, más is járt így?
Tavaly karácsonyig nagyon vártam minden ünnepet, legyen szó szülinapról, névnapról, karácsonyról, "Halloween"ről habár az nem számít olyan ünnepnek mint a fentiek.
Aztán tavaly karácsony előtt már egyáltalán nem éreztem semmilyen különösebb vagy kellemesebb érzést, nem volt semmi hangulatom, egyáltalán nem vártam, sőt ahogyan karácsony és szilveszter között belassúlt az idő, még picit unalmas is volt, és úgy voltam vele, hogy gyerünk csináljuk tovább a dolgokat, haladjon az élet tovább.
Most is eltelt a Halloween, előtte 1 nappal volt a születésnapom és semmi különleges vagy kellemes érzés nem volt bennem, csak egy sima napnak tűnt és most is, ahogy közeledik a karácsony, egyáltalán nem várom, tényleg semmi különlegeset nem érzek ezzel kapcsolatban, ami nagyon fura mert egyik pillanatról a másikra változott meg a hozzáállásom ezekhez a dolgokhoz.
Pedig van családom, van barátnőm, van egy nagyon jó szakmám amit szeretek, nagyon jó munkahelyem, tehát nem mondanám magamról, hogy megvagyok keseredve, csak egyszerűen úgy érzem már, hogy egyáltalán nem tölt el + boldogsággal 1-1 ünnepnap.
És nagyon fura érzés látni a karácsonyi mosolygós karácsonyfás boldog képeket, vagy a Halloweeni bulis képeket úgy, hogy én már egyáltalán nem érzem bármelyiket különleges alkalomnak.
Visszafog jönni egyszer ez a különleges érzés?
Picit úgy érzem ezért magam mint aki be van savanyodva pedig csak 25 éves vagyok.
Ez a korral jár.
Kisgyerekként én is nagyon vártam ezeket a dolgokat.
Most huszonéves vagyok, de nem nagyon érdekel semmi sem
Nekem ez addig volt meg, amíg a szülői házban karácsonyoztam (26 éves koromig laktam a szüleimnél.)
Utána elköltöztem, 28 évesen férjhez mentem, és már soha nem volt meg az a bizonyos karácsonyi meghitt érzés. (Pedig volt minden, feldíszítettük a lakást, finomakat főztem, szép ajándékok voltak, mégsem...)
Akkor azt hittem, majd ha gyerekünk lesz, akkor újra fogom élni az érzést. Amikor majd neki teremtjük meg, neki lesz szép, neki lesz csoda. De nem. Aranyos kislányunk lett, imádjuk, de karácsonykor "az érzés" már nem jött vissza SOHA.
Szerintem ez ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!