Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mozgássérült is vagyok,...

Mozgássérült is vagyok, Apám ha berúg lehord mindenféle nyomoréknak, Ezt hogy toleraljam? Hogy viseljem el, kivagyok, ígyis van elég bajom nem még ezis, Nagyon rosszul esik, egy házban élünk, nemsok ismerősöm van.

Figyelt kérdés

2023. máj. 8. 09:17
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Anyuval jól vagyok,

Sajnos őt is tönkreteszi, már láttam reggel is rajta, hogy sirt szegény.

2023. máj. 8. 11:02
 12/21 anonim ***** válasza:
84%

Sajnald, szand. Nem szamit, amit mond, mert o mondja, reszegen mondja. Persze borzalmas lehet, de nem emberek sugtak ossze az utcan, nem egy neked tetszo mondja.

Amit tole kapsz, az nem a tobbi ember. Mozgasserulten biztos, hogy nehezebb, rosszabb, de mar egyre inkabb benne vannak a hetkoznapi eletben, eljutnak, bejutnak, ahova mindenki, es ugyanugy baratkozhatnak, ismerkedhetnek. Bar lehet, hogy sorstarsakkal kene igy neten baratkozni, tapasztalatokat cserelni, es aztan az eletbe kimenni. Akkor az apad velemenye lesz a legutolso, ami erdekel.

2023. máj. 8. 11:03
 13/21 anonim ***** válasza:
52%

Hát úgy toleráld, hogy elengeded a füled mellett. Nem olyan nehéz az azért. Vagy visszaszólsz neki, hogy az alkesz csak ne beszéljen, de azért ezzel óvatosan mert részegen agresszívabb, és lehet megver/kidob.

Amúgy lehet ezért most nagyon le lesek pontozva, de: micsoda köcsögök vagytok, hogy szegény mozgássérültnek toljátok itt hogy álljon ki...

2023. máj. 8. 11:26
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
A visszaszólással tényleg óvatosan, nehogy tettlegességig fajuljanak a dolgok. Meg lehet csak agresszívabbá teszi. A legjobb, amit tehetnél, hogy hozzá sem szólsz. Próbálj elvonulni. Anyuddal nem tudtok elköltözni tőle? Meg próbáltál már anyukáddal teljesen őszintén beszélgetni? Arról, amit érzel ilyenkor? Meg persze ő is. Kettőtöknek össze kéne fognotok.
2023. máj. 8. 11:30
 15/21 anonim ***** válasza:
70%

#13:

Először is egy mozgássérült is kiállhat magáért, azért mert nyomorék, még nem kell hagynia, hogy még jobban földbe döngölje valaki. Ha meg valaki nekimegy egy mozgássérültnek, azt sokkal súlyosabban fogják elítélni a bíróságon, több évet fog kapni. Másodszor köcsög neked az a jó édes.

2023. máj. 8. 13:04
 16/21 anonim ***** válasza:
76%

Együttérzek.

Amikor józan, modd meg neki, hogy: "Ugye tudod, hogy ki kérte ezt az életetet? Te adtad, így a felelősség is a tied, hogy ez így alakult.".

2023. máj. 8. 13:04
 17/21 anonim ***** válasza:
50%

#15 látom nem jött át a poén...

Tudod, mozgássérült, nehezen áll. Érted :D

Kicsit fekete poén, de na. Egyből ez jutott eszembe mikor elolvastam a válaszokat.

2023. máj. 8. 13:39
 18/21 anonim ***** válasza:
82%
Amikor ezzel jön, vágd a képébe, hogy az igazi nyomorék ő, mert kispórolta az anyagot anyádból, amikor ráugrott! :D
2023. máj. 8. 14:16
 19/21 A kérdező kommentje:

Orvoshoz nem akar menni, pedig tuti beteg,

Montuk neki menjen a háziorvoshoz , kis kivizsgálásra, de elkezdett ordibálni!

2023. máj. 16. 13:51
 20/21 anonim ***** válasza:
51%
Az ilyen embernek saját magával van baja.Amíg tartod vele a kapcsolatot,bántani fog.
2023. máj. 17. 07:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!