Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az énközpontúság rafinéria?

Az énközpontúság rafinéria?

Figyelt kérdés
2023. máj. 3. 12:48
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Nagyjából értettem azért.
2023. máj. 3. 17:49
 32/42 anonim ***** válasza:
A használójának előny, a többinek átok.
2023. máj. 3. 18:34
 33/42 anonim ***** válasza:
Szerintem nem rafinéria,mivel az ilyen emberek általában nem direkt nyernek előnyt abból,hogy énközpontúak. Viszont kétségkívül hasznos skill a mai vilagban
2023. máj. 3. 18:59
 34/42 anonim ***** válasza:

Az énközpontú ember elég rafinált tud lenni, mert úgy csűri-csavarja a dolgokat, hogy jól jöjjön ki belőle, akár mások kárára. Szóval egó.

Kiegészíteném annyival, hogy szűklátókörű, inkább ösztönből cselekszik, csak úgy tűnik, mintha intelligens lenne. Lehet tanult ember, mégis lassú a felfogása. Számtalan ilyen van.

2023. máj. 3. 20:16
 35/42 A kérdező kommentje:

Alapjáraton nem akartam véleményt nyilvánítani, mert hát mégis csak kérdező vagyok, és a válaszadók nézőpontjára voltam kíváncsi (legyen az alkalmazó vagy elszenvedő), de ez a sok primitív személyeskedés (ami nem is fakadhatott másból, mint hogy rafinériából tolják az egocentrikát, hogy az legyen amit akarnak, és kiakadtak hogy valaki ezt a hozzáállást szóvá meri tenni, veszélyeztetve ezzel is a módszereiket, és még akkor sem ijed meg, ha füvezéssel és mentális betegséggel vádolják) sajnos megköveteli hogy állsát foglaljak.

A 32, 33, 34-es hozzászólásokkal értek egyet.

(Lehet most mondani hogy "annyira tudtam" és hogy "na megmondtam")

2023. máj. 5. 10:09
 36/42 anonim ***** válasza:
elég egocentrikus vagy, Kérdező:D
2023. máj. 5. 10:27
 37/42 A kérdező kommentje:
Nézz utána a szótárba, hogy mit jelent ez!
2023. máj. 5. 10:36
 38/42 anonim ***** válasza:
Mindenesetre rafinált, hisz úgy forgatod ki azok reakcióit akik nem értenek egyet veled, hogy az egyet nem értésükkel csak erősítsék az elméletedet.
2023. máj. 5. 10:51
 39/42 A kérdező kommentje:
Egy a baj azzal amit írsz (mondjuk több is). A 35-ösz hsz-emig fogalmatok sem volt az álláspontomról, és most sem írtam indoklást, csak hogy melyik oldallal értek egyet, és tolod itt az elméletet. És még én füvezek. :D
2023. máj. 5. 11:44
 40/42 anonim ***** válasza:
Hallod srác, te tényleg szedhetsz valamit:D Mindig ezzel a füvezéssel jössz Értem én, hogy valaki az elején írt ilyet, de ne húzd már rá mindnekire aki szembejön:D
2023. máj. 5. 12:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!