Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az énközpontúság rafinéria?

Az énközpontúság rafinéria?

Figyelt kérdés
2023. máj. 3. 12:48
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
Én írtam, hogy füvezel, és a kérdésedből lehet erre következtetni, mert ilyen álfilozófikus, értelmetlen dolgok azoknak szoktak eszébejutni, akik erősen marihuána hatása alatt állnak. De igazad van, ez nem állítható ennyiből biztosra. Simán lehet az is, hogy alapból valami gond van a fejedben.
2023. máj. 3. 14:31
 12/42 anonim ***** válasza:
91%

Jó, igazad van, mi bonyolítottuk túl a dolgot.

Egyenes és tiszta választ szeretnél és meg is érdemled, így megkapod.

A válasz ez:

Nem.

2023. máj. 3. 14:33
 13/42 anonim ***** válasza:
100%
Az énközpontúság nem rafinéria.
2023. máj. 3. 14:56
 14/42 A kérdező kommentje:

11# Ne menj el szerintem nyomozónak, mert ebből kiindulva nagyon trágya az emberi ismereted. Attól tartok sokan bűnhődnének ártatlanul. Inkább láss túl a sértettségen és gondold át, hogy tényleg jó dolog e rafinériának betudni az énközpontúságot, ha már idegesít ha szóba hozza valaki. :)

12# Tényleg mondani kell? Pl. olyan dolog, amikor valakinek kényelmesebb ha nem látja be az igazát, ezért inkább támadólagos sétrettséget táplál, vagy emiatt megszakítja a kapcsolatát. Vagy keres egy mondvacsinált ügyet ha valakit el akar távolítani az életéből, mert ő kerülne ki rosszul, ha a valós okát elmondaná.

Remélem volt értelme leírjam és nem kapok újabb keresztkérdést, mert ennél jobban már tényleg nem tudom konkrétizálni.

2023. máj. 3. 14:57
 15/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem az.
2023. máj. 3. 15:22
 16/42 anonim ***** válasza:
66%
Fú, de idegesítő ember lehetsz. Nem csoda, hogy ide írkálsz ki ilyen hülyeségeket. Ezeket a dolgokat mások a haverjaikkal beszélik meg, csak veled a kutya se áll szóba.
2023. máj. 3. 15:29
 17/42 A kérdező kommentje:
16# Sajnálom ha betaláltam a lelkivilágodba az igazság kimondásával. Nem ez volt a célom. De ha már így alakult, lehetne ezt építő jellegűbbre fordítani azzal, hogy így, hogy érintett vagy a kérdésbe, elmagyarázod a mechanikáját. Értékesebb gondolat lenne, mint ezek a személyeskedések, hidd el.
2023. máj. 3. 15:31
 18/42 anonim ***** válasza:
66%

Az igazság kimondása?

Eg ykérdést tettél fel, amire nem tudod a választ.

Vagy esetleg te már eleve úgy írtad ki a kérdést, hogy csak egyféle választ fogadsz el, más ávlaszokat (az eddig érkezett válaszok 100%-át) ignorálod? Ebben az esetben ez nem is egy kérdés...

2023. máj. 3. 15:36
 19/42 A kérdező kommentje:
Légyszives akkor tegyél tény kijelentéseket, ha már alá tudod támasztani! Ez a füvezés is gyenge volt már, de pl. hol látsz ilyet, hogy megcáfoltam bármilyen választ is? Nem merek már komolyan válaszolni, mert akaratlanul is égetlek.
2023. máj. 3. 15:43
 20/42 anonim ***** válasza:

Megintcsak, nem én írtam, hogy füvezel.

Az énközpontúság lényege, hog ymagadat teszed a prioritási lista élére.

Ez teljesen normális, egészséges szemlélet, nagy átlagban az embernek senki nem lehet fontosabb önmagánál, különben hosszú távon súlyos problémái születhetnek. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy bizonyos helyzetekben vagy rövid távon ne lehetne mást az előtérbe helyezni.

Szóval ebben semmi ravaszság nincs.

2023. máj. 3. 16:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!