Szintén szeretsz temetőkben sétálgatni?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 30. 20:13
11/17 anonim válasza:
Én nem szeretek sétálni temetőkben kivéve november elsején.Akkor se szeretek hiszen örülnék ha a rokonok élnének és nem kéne temetőbe menni,de akkor van valamilyen hangulata,szépsége a temetőknek.
12/17 anonim válasza:
Én igen, olyan békés helyek. Gyerekkoromban egy nagy temető közelében laktunk, sokszor közlekedtem a temetőn át, sokkal jobb volt ott menni, mint kívül, a zajos, forgalmas út mellett.
De máshol is szívesen sétálok temetőben, nekem nem lehangoló vagy nyomasztó.
13/17 anonim válasza:
Dettó.
Ha gondolod, beszélgethetünk róla.
14/17 anonim válasza:
Sokáig szerettem,de igy 35 felett már nyomaszt.
15/17 anonim válasza:
35 felett 😂😂
Az tényleg nagyon öreg
16/17 anonim válasza:
Még max 5 év, és már kinézetre sem leszek többé fiatal a legjobb formámban sem. A temető pedig főleg nekünk van fenntartva,akik már nem fiatalok.
17/17 anonim válasza:
Már ne haragudj de 40 még inkább fiatal mint öreg….
Kinézetre elég lesz 50 felett temetni magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!