Éjszaka a temetőkben van szellemjárás ?
Figyelt kérdés
2021. aug. 10. 10:03
2/20 anonim válasza:
Jaja egyszer kint maradtam aztán nem győztem útba igazítani a lelkeket, csomóan eltévedtek melyik parcellából keltek ki. Meguntam azt inkább haza haza mentem :D
3/20 anonim válasza:
A kísértetek azon a helyszínen vannak, ahol meghaltak, nem a temetőben.
4/20 anonim válasza:
nem biztos de a boszorkanyszigeten biztos.
most hallottam róla, kár hogy nem előbb, mert elmentem volna oda az evfordulón...
pedig nem erdekelnek vagy felemlitenek meg a szellemek, inkabb a valosag, hiszen itt ilyenek vannak mint Bundy meg Robert Berdella
5/20 anonim válasza:
Csak éjszaka. Nappal a szellemek alszanak.
7/20 anonim válasza:
Általában este 8 és reggel 6 között. 2éjszaka után pedig kapnak egy szabadnapot.
9/20 Grimfox válasza:
A temetőben, sok síron nem véletlenül van az felvésve, hogy "csak a teste". A temetőben inkább csak az élők gyásza gyűlik össze, nem pedig a holtak kísértetei. Nem lehetetlen, de nem is jellemző.
10/20 anonim válasza:
9! Veled értek egyet. Minek maradjon a halott a teste mellett? Hacsak meg nem gyalázzák azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!