Hogyan kell házilag Ouija táblát kèszíteni? - vagy bármit amivel szellemekkel lehet kommunikálni? - kèrem csak az válaszoljon, aki hisz az ilyesmiben, mert felesleges vitákba nem szeretnèk belemenni.
Kisfiam (4 èves) szinte halálra rèmülten szaladt hozzám, hogy a szomszèdos szobában valami ilyesztőt lát. Kèrdeztem tőle micsodát mire azt válaszolta az a valami felè nyújtotta a karját ès forgatta a fejèt de azt nem tudta megmomdani, fèrfi volt e vagy nő vagy egyáltalán micsoda, csak annyit tudott róla mondani, hogy fehèr volt a színe. Halálra volt rèmülve ès a szoba közelèbe se akar menni, a villanyokat sem engedte lekapcsolni, az egèsz házban èg. Èn bementem a szobába, de szinte rögtön borzalmasan èreztem magam. Nehèz volt a levegő ès szinte minden porcikám azt súgta valaki figyel ès el kell tűnnöm onnan.
A kisfiam biztosan nem hazudott, nem kèpzelgett mert tènyleg rettenetesen meg volt ilyedve, illetve èn is èreztem valamit ès tudom, hogy a gyerekeknek 6 èves korukig nyitva van a 3. szemük. Ami mèg fontos, hogy nem nèz semmi ilyesmi tèmájú mesèt, filmet ès nem is beszèlünk neki ilyesmiről, tehát biztosan nem onnan szedte a kèpzelgèseit.
Szeretnèk ezzel a valamivel vagy valakivel valahogy kapcsolatba lèpni, hogy tudjam mi a szándèka, mit szeretne.
Illetve mit tudok mèg tenni? Ha esetleg rossz szándèkú, hogyan tartsam távol?? Aki tudna kèrem segítsen!!
Nem ajánlom a táblát, jóval többet árthatsz mint használhatsz.
Komoly baj lehet belőle, aminek ti - a fiad is - isszátok meg a levét.
Olyan, mintha egy veszett kutyát kéne elkapni, és te egy pórázt próbálnál rácsatolni - persze, szerinted ezzel megfogod, de pont így kerülsz közel hozzá, és megharap.
Sehogy.
Az Ouija-tábla amúgy egy XX. századi családi társas játêk, azzal biztos nem (sem) beszélsz hallottakkla.
A kisgyerekeknek nagyon élénk a fantáziájuk és a világból egy 4 éves még semmit sem látott. Nem volt ott szellem hidd el a gyerekek minden félét képzelődnek meg kitalálnak. Lehet hogy a huzat mozgatta a függönyt vagy csak ő képzelt oda valamit. Ez ugyan az a tipikus eset amikor azt hiszik hogy szörny van az ágyuk alatt meg a szekrényben. Magyarázd el neki hogy nincs ott semmi vagy ha az jobban megnyugtatja akkor mondd neki hogy ami ott volt már elment és nem jön vissza és akkor megnyugszik a gyerek is és nem fog félni a szobától.
Te meg ne hidd már el egy 4 éves képzelgését ez olyan evidens :D
Kérdező!
SEHOGY!!
Az csak olaj lenne a tűzre és hatalmat adna felettetek - olyan, mintha magad nyitnál neki ajtót belétek -
SOHA ne használj semmiféle Quija táblát !
És azonnal hívj egy hivatásos látót, aki majd elküldi.
Feltéve, ha szellem.
Mert az is lehet, hogy egy alien.
A szándékát pedig hamarosan megtudod majd úgy is....
Vigyázz a kisfiadra és ne aludjon egyedül!
Egyébként minden negatív erőt a negatív táplál, tehát a félelem csak erősíti.
Pozitív dolgok, imák, tértisztító füstölők használata, hangos és határozott felszólítás a távozásra ezeket meg tudod próbálni - a semminél jobb.
És a sötétséget mindig a fénnyel lehet távol tartani, tehát valóban égjen éjszaka a villany!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!