Hogyan kell házilag Ouija táblát kèszíteni? - vagy bármit amivel szellemekkel lehet kommunikálni? - kèrem csak az válaszoljon, aki hisz az ilyesmiben, mert felesleges vitákba nem szeretnèk belemenni.
Kisfiam (4 èves) szinte halálra rèmülten szaladt hozzám, hogy a szomszèdos szobában valami ilyesztőt lát. Kèrdeztem tőle micsodát mire azt válaszolta az a valami felè nyújtotta a karját ès forgatta a fejèt de azt nem tudta megmomdani, fèrfi volt e vagy nő vagy egyáltalán micsoda, csak annyit tudott róla mondani, hogy fehèr volt a színe. Halálra volt rèmülve ès a szoba közelèbe se akar menni, a villanyokat sem engedte lekapcsolni, az egèsz házban èg. Èn bementem a szobába, de szinte rögtön borzalmasan èreztem magam. Nehèz volt a levegő ès szinte minden porcikám azt súgta valaki figyel ès el kell tűnnöm onnan.
A kisfiam biztosan nem hazudott, nem kèpzelgett mert tènyleg rettenetesen meg volt ilyedve, illetve èn is èreztem valamit ès tudom, hogy a gyerekeknek 6 èves korukig nyitva van a 3. szemük. Ami mèg fontos, hogy nem nèz semmi ilyesmi tèmájú mesèt, filmet ès nem is beszèlünk neki ilyesmiről, tehát biztosan nem onnan szedte a kèpzelgèseit.
Szeretnèk ezzel a valamivel vagy valakivel valahogy kapcsolatba lèpni, hogy tudjam mi a szándèka, mit szeretne.
Illetve mit tudok mèg tenni? Ha esetleg rossz szándèkú, hogyan tartsam távol?? Aki tudna kèrem segítsen!!
Éltek még, Kérdező???
Mi történt azóta?
EZ VESZÉLYES!
Ha te is látod, akkor érdemes vele foglalkozni, vagy ha mozgat valamit, gondolom érted mire gondolok ezen alatt!?
Ne próbálj vele se táblán sem idézésen keresztül beszélni aval a lényel, aki egy démon lehet,ha mégis meg próbálod, mindent meg tesz, hogy meg szálljon és hogy tönkre tegye az életed! El mész a paphoz,meg kéred, hogy menjen el nálatok és áldja meg a házat! Amihez nem értesz ne foglalkozz vele! Én tudom milyen egy démon vagy egy ártó lélek jelenléte! Velünk is történt már hasonló. Amit ilyenkor tapasztalsz: Félelem, nehéz levegő vétel, fel törő sírás! Minél jobban féltünk, annál többször láttuk őt! Próbálj meg nem félni, tudom, hogy nagyon nehéz dolog, de meg kell tenned! Ismételd ezeket a mondatokat: Isten a leghatalmasabb, isten a legerősebb, nem kell félnem, mert isten itt van velem, az Atya, a fiú és a Szentlélek nevében meg kérlek, hogy távozz! Gyújts meg egy fehér gyertyát fogd össze a kezed és imádkozz!
Quija tablat tudsz kesziteni egy toll es egy papir, vagy karton. De vigyaz mert a vegen el is kell kuldeni a szellemet. Kozepre irod hogy quija a lap egyik sarkaba hogy yes a masikra no felulre
Ala abc betuket ekezetes betuk nelkul kettos betuk nelkul ala a szamokat a lap aljara kozepre a good bay szot. Fogsz egy kis meretu poharat, gyujtasz egy gyertyat feheret. Ra teszed az ujjad a poharra kettot es kerdezel hogy van itt valaki jo vagy rosz mit akar. Es o irja. De a vegen kerd meg menjen el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!