Az ouija tábla megidézi az entitásokat, vagy hogyan működik?
Azért veszélyes, mert kvázi engedélyt adsz a démonoknak, hogy hatalmuk legyen feletted és átvegyék az irányítást.
Meghívó a túlvilágról az evilágba bizonytalan, de többségében negatív, esetenként halálos végkimenetelekkel.
Amihez nem ért az ember, amit nem tud kontrollálni, olyan erőkkel ne játszadozzon...!
Azért veszélytelen, mert nem adsz engedélyt a démonoknak, hogy hatalmuk legyen feletted és átvegyék az irányítást.
Meghívó a túlvilágról az evilágba teljesen biztos, és többségében pozitív, sosincs halálos végkimenetel
Amihez nem ért az ember, amit nem tud kontrollálni, olyan erőkkel játszadozzon...!
A táblával idézni lehet.
Ráadásul akárkit oda lehet idézni, és akit magadhoz láncolsz az akarata ellenére lesz ott (mint minden idézésnél) szóval ne számíts semmi barátságosra; sokszor az embereken is marad a lény, megkeseríti az életüket.
Valamint, ez egyfajta kapu. Szóval amikor ráteszed a kezed a te védelmedet is lejjebb bontod, amivel megkönnyíted a valószínűleg negatív entitásnak a dolgát abban hogy károkat okozzon neked.
"Ráadásul akárkit oda lehet idézni, és akit magadhoz láncolsz az akarata ellenére lesz ott (mint minden idézésnél) szóval ne számíts semmi barátságosra; sokszor az embereken is marad a lény, megkeseríti az életüket."
Mondjuk ez jogos is. Ha engem köteleznének valamilyen esemény résztvevésére, és ingyen kaja meg pia lenne kiterítve, akkor nem kérnék engedélyt a fogyasztáshoz... Lehetne mondani ezt, de ahogyan az 5-ös is írja, az jön ide, aki kommunikálni akar.
Szóval teljesen más a különbség, ha piacon hangosan hirdetem a cuccaimat, és aközött, ha valakire rátapadva szinte a zsebébe csusszantom a cuccot, és kényszerítem, hogy vegye meg.
8.: De tisztában vagyok vele. Akár bele is lehet halni.
Mint az autóvezetésbe is. Most akkor mindkettőt hanyagoljam?
"Most akkor mindkettőt hanyagoljam?"
Attól függ, hogy ugyanakkora elméleti tudásod és gyakorlati tapasztalatod, rutinod van-e entitások a más létsíkról történő megidézésében, mint az autóvezetésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!