Élmények és vélemények az ouija táblával/ról?
Figyelt kérdés
Szeretném kipróbálni, de túl sok rossz történetet olvastam. Esetleg aki próbálta már, tippek?2018. nov. 16. 14:18
1/16 anonim válasza:
Még régen kiskoromban sokat használtam, mikor összevesztem a szüleimmel.Remekül bevált.Nem szabad elkapkodni, mert akkor nem működik.
2/16 A kérdező kommentje:
Szellemet idézett vele valaki?
2018. nov. 16. 14:56
3/16 User-Agent válasza:
Szerintem a monopoly sokkal jobb. Az ouija nenz olyan szórakoztató.
4/16 anonim válasza:
Szerintem ne használd.
Az én ismertségi körömből volt pár ember aki ilyennel foglalkozott. Mindegyikkel csak a rossz dolgok történtek utána.Volt aki szó szerint megbolondult és azóta is totál dilisen viselkedik.Másik szegény ismerősömnek meg pont (!) pár nappal azután halt meg az anyja , miután a játékot használták. Sajnálom a másik barátomat is mert az meg totál depressziós , nagyon fél a szellemektől és nem mer sötétben aludni.
5/16 anonim válasza:
Próbáld megidézni Stan lee szellemét. Ő volt a MARVEL tulajdonosa.
6/16 anonim válasza:
NEM NEM NEM NEM
Hozzá nem értő embereknek NEM SZABAD. (persze ha valami rosszat akarsz az Életedbe, nyugodtan)
7/16 anonim válasza:
"Volt aki szó szerint megbolondult"
"másik barátomat is mert az meg totál depressziós"
Talán nem az elmegyógyban kéne barátokat szerezni...
8/16 anonim válasza:
Ha használod a táblát, minden alkalommal 100 aranyos kiscica hal meg a világban! Ha van kiscicád, akár a tiéd is sorra kerülhet! Ne tedd!
9/16 anonim válasza:
* nem megidézni lehet vele hanem odavonzani
10/16 anonim válasza:
Én próbáltam 6-7 éve egy osztálytársammal. Mindent igyekeztünk a legszakszerűbben csinálni, napokig olvasgattunk neten, mikre kell ügyelni. Az égvilágon semmi se történt. Rögzítettünk hangfelvételt, azon volt 1-2 nagyon halk zaj, amiket nem tudtunk azonosítani, dehát bármi lehetett, a faparketta is közvetíthetett olyan hangot, amit nem hallhattunk. Ráadásul egy akkori olcsóbb mobiltelefon volt csak, egyáltalán nem mérvadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!