Szellemjárás vagy hallucináció?
A szüleim házában (kertes ház) szinte minden éjjel lehetett fura hangokat hallani, hogy valaki járkál a konyhában, pakolászik, gépel a billentyűzeten, miközben mindenki aludt. Egy alkalommal még olyan zaj is hallatszott, mintha a WC magától öblített volna. Egy másik esetben pedig a konyhában hallottam, hogy a nappaliban (konyha melletti szoba) mintha valaki nehéz dolgokat (a zaj alapján könyveket) hajigálna a padlóra. Nem mertem odamenni megnézni.
Erről egyébként anyu is meg apu is beszámoltak már egymástól függetlenül. De látni egyikünk sem látott semmit.
Jelenleg 5 éve a férjemmel élek, 4 éve a jelenlegi otthonunkban (kertes ház, nyugodt környék), de itt mostanáig nem nagyon tapasztaltam semmit.
Az elmúlt pár hónapban kezdődött. A mosógép az alagsorban van, mivel a fürdőszobában már nincs hely. Kb 1,5 emeletnyivel a földszint alatt lehet, az alagsor összterülete körülbelül 100nm.
Nincs minden szobába bevezetve a világítás, csak a lépcsőn illetve a nagyszobában van kapcsoló, ahol a mosógép található.
Pár hete mentem le, és a félhomályban láttam, mintha a lépcső menti ablakot kitakarná valami árny. Gyorsan felkapcsoltam a villanyt, de az egy villanással ki is aludt újra.
Máskor már a mosógép mellett állva hallottam, mintha a másik szobában járkálna valaki kb bokáig érő vízben. Nincs víz abban a szobában (nem a csöveket hallottam, azok hangját már felismerem).
Illetve tegnap éjjel nehezen aludtam el, nyugtalan voltam. A férjemmel együtt alszunk, de akkor épp háttal feküdtem. Egyszer csak hallom, mintha valaki mezítláb járna a konyhában, majd az asztalra tesz egy poharat, majd megint léptek. Azt hittem, a férjem ment ki inni, de amikor megfordulok, látom, hogy mellettem van, alszik.
Minden ilyen tapasztalás csak hallucináció lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!