Akik nemet mondanak a gyermekvállalásra ők általában ambíciózus, karrierista, munkamániás emberek akiknek a gyerek csak hátráltató tényező lenne az életükben?
En sem szeretnek gyereket. Munkamanias nem vagyok.Be jarok, mert muszaly.
En inkabb edzesre forditom az idom egy gyerek helyett, de bar az edszest se ugy uzom hogyha nem csinalom minden nap akkor at megyek depibe, nekem heti 2 esetleg 3 belefer. Mellete vannak hazi allataim es barataim akikkel szivesen toltom az idomet.
Nem.
egyszerűen nem készültem fel rá semm mentálisan, sem anyagilag,
még mindig gürizek, hogy tudjak venni egy lakást, azt még fel is kell újítani, plusz egy terhesség- szülés sem két fillér, illetve beszerezni a babacuccokat, stb (nekem erre még minimum 6-7 év kell, és idén töltöm a harmincat), de ez igazából csak a kifogás része, én sose láttam ezt "szépnek" meg "jónak", a hozott mintáim sem segítenek rajtam, nekem nem probléma, ha gyerek nélkül maradok. Nagyon ritka az olyan barátnőm akinek még nincs gyereke, és ők sem hozták meg a kedvem, ez van.
Inkább maradjak gyerektelen és szóljanak meg érte az emberek (amúgy szerintem a kutyát nem érdekli), minthogy "muszájból" bevállaljam és onnantól utáljam őt is, az életemet is, az uramat is, és főleg a gyerek utáljon engem. Órákat tudnék még beszélni erről a témáról, szerintem a legegyszerűbb, hogy a gyerekesek is törődjenek a saját dolgukkal, illetve a gyerektelenek is :) és akkor béke lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!