Van rá esély,hogy az emberek elfelejtik végre ezt a víruskamut?Vagy ezt akárhányszor el lehet adni?Már nyomják az új mutáncsot a médiában.
Maradjunk annyiban, hogy sokan belepusztultak az általad kamunak vélt járványba, - ezért, mert te kimaradtál a szórásból és/vagy nem lettél közvetlenül érintettje, attól még valós volt, hogy sokan veszítették el a hozzátartozóikat, szeretteiket, kollégáikat, munkájukat.
Az, hogy te sötét vagy, mint az éjszaka, még nem jelenti azt, hogy nem létezhet olyan jelenség, amiről te nem tudsz vagy nem vagy hajlandó tudomást venni. És fenntartom a jogot arra, hogy azt gondolok az eseményekről, amit én szeretnék, - tojok arra, hogy te milyen tévképzetben élsz. Nekem olyan ismerősöm halt bele az általad kamunak vélt járványba, aki sokat jelentett nekem, - tehát annak vezényelsz, akinek otthon kenyeret adsz, senki másnak! A saját életedet rendbetételének sokkal több értelme lenne, mint abba energiákat ölni, hogy minél többen gyűlöljenek egy általad kiszemelt réteget! A jelek szerint bőven van munka a saját életed körül!
"aki nem bírja elviselni,hogy nem az övé az utolsó szó,na,pá."
Nem engedtél már el engem? Megható, hogy mennyire fontos vagyok neked. :)
Vagy csak nem bírod, ha nem a tiéd az utolsó szó?
"persze én vagyok a hülye,mert nem rohantam "oltakozni""
A mondat első felével maximálisan egyetértek, másodikkal lehet vitatkoznk. :)
Kérdező,30-as vagyok.
Én azt nem értem,mire alapozod ennyire biztosan,hogy nem volt/nincs covid járvány.Ugyanis,ebben önmagában semmi hihetetlen nincs.Ha azt mondod,hogy denevér,tobzoska,szivárog a labor,ezeket nyilván nem kell elhinni a médiának.Az oltás pedig okozhat eü.problémákat,sajnos ez így van.Senki,semmilyen hivatalos tájékoztatást nem kapott a lakosság körében,hogy pontosan mit tartalmaz az adott oltás,hogyan zajlik le a hatásmechanizmusa,milyen veszélyekkel járhat a beadatása! Ez egyrészt azért lehetséges,mert a vezetők féltek a tömeglázadástól,másrészt simán lehet,hogy kísérleti nyuszikák vagyunk.Én nem szándékoztam beadatni magamnak,de nem akartam elveszíteni a munkahelyem,és ezzel szerintem sok más ember is így volt.
Nem kell elmenni a vegyi támadásig.Ha mondjuk szándékosan terjesztették el a vírust,és emiatt világjárvány lett,ebben szerinted semmi ráció nem lehet? Ha erre az a válaszod,hogy nincs benne semmi ráció,akkor nincs több kérdésem,abban hiszel,amiben akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!