Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van rá esély,hogy az emberek...

Van rá esély,hogy az emberek elfelejtik végre ezt a víruskamut?Vagy ezt akárhányszor el lehet adni?Már nyomják az új mutáncsot a médiában.

Figyelt kérdés

2023. ápr. 22. 22:45
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:

Maradjunk annyiban, hogy sokan belepusztultak az általad kamunak vélt járványba, - ezért, mert te kimaradtál a szórásból és/vagy nem lettél közvetlenül érintettje, attól még valós volt, hogy sokan veszítették el a hozzátartozóikat, szeretteiket, kollégáikat, munkájukat.

Az, hogy te sötét vagy, mint az éjszaka, még nem jelenti azt, hogy nem létezhet olyan jelenség, amiről te nem tudsz vagy nem vagy hajlandó tudomást venni. És fenntartom a jogot arra, hogy azt gondolok az eseményekről, amit én szeretnék, - tojok arra, hogy te milyen tévképzetben élsz. Nekem olyan ismerősöm halt bele az általad kamunak vélt járványba, aki sokat jelentett nekem, - tehát annak vezényelsz, akinek otthon kenyeret adsz, senki másnak! A saját életedet rendbetételének sokkal több értelme lenne, mint abba energiákat ölni, hogy minél többen gyűlöljenek egy általad kiszemelt réteget! A jelek szerint bőven van munka a saját életed körül!

2023. ápr. 24. 15:44
 32/61 A kérdező kommentje:
29,nem áll szándékodban meggyőznöd,mert nincs mivel meggyőznöd.Nyilvánvaló,hogy ezért találtad ki ezt az elmenekülő,béna dumádat.De persze én vagyok a hülye,mert nem rohantam "oltakozni" egy kamuvírus ellen,meg "leleplező" youtube videókat is nézek,ja,nem,azt sem nézek.Hiszel,amit akarsz,nem fáj,de nem értem,hogy mit erőlködsz még itt.Szerintem csak szimplán valami okoska vagy,aki nem bírja elviselni,hogy nem az övé az utolsó szó,na,pá.Ja,még annyi,hogy csak idiótáknak kell megmondani,hogy mit gondoljanak.
2023. ápr. 24. 23:47
 33/61 A kérdező kommentje:
30,tételezzük fel,hogy vegyi támadás történt!Ki fogja elhinni,ha a tv 0/24 "covid" hírt nyom?Először tobzoska,aztán szivárog a labor,agyrém,ilyet kb. csak egy talicska aprómajom képes elhinni,de lehet,hogy még azok is értelmesebbek az emberek többségénél.Az ukrán kamukonfliktussal a kamukovid is ment a lecsóba.Most pedig jönni fog a klímahiszti is,már a hazai tv is nyomja,hogy milyen ízletesek a rovarok.
2023. ápr. 25. 00:13
 34/61 A kérdező kommentje:
31,értem,és téged hogy nem ölt meg a gyilkos vírus a "covid" zombiapokalipszis kellős közepén?Téged kikerült,mert te nem álltál fel az asztaltól?A naivitásoddal nem tudok mit kezdeni.Ez az eredménye a túl sok tv-t bámulásnak.
2023. ápr. 25. 00:32
 35/61 anonim ***** válasza:

"aki nem bírja elviselni,hogy nem az övé az utolsó szó,na,pá."

Nem engedtél már el engem? Megható, hogy mennyire fontos vagyok neked. :)

Vagy csak nem bírod, ha nem a tiéd az utolsó szó?

"persze én vagyok a hülye,mert nem rohantam "oltakozni""

A mondat első felével maximálisan egyetértek, másodikkal lehet vitatkoznk. :)

2023. ápr. 25. 08:04
 36/61 A kérdező kommentje:
35,de,már csak nevetek rajtad,bohócgyerek. :D
2023. ápr. 25. 08:41
 37/61 anonim ***** válasza:
Persze-persze, nagyon el akarod hitetni :)
2023. ápr. 25. 08:53
 38/61 anonim ***** válasza:

Kérdező,30-as vagyok.

Én azt nem értem,mire alapozod ennyire biztosan,hogy nem volt/nincs covid járvány.Ugyanis,ebben önmagában semmi hihetetlen nincs.Ha azt mondod,hogy denevér,tobzoska,szivárog a labor,ezeket nyilván nem kell elhinni a médiának.Az oltás pedig okozhat eü.problémákat,sajnos ez így van.Senki,semmilyen hivatalos tájékoztatást nem kapott a lakosság körében,hogy pontosan mit tartalmaz az adott oltás,hogyan zajlik le a hatásmechanizmusa,milyen veszélyekkel járhat a beadatása! Ez egyrészt azért lehetséges,mert a vezetők féltek a tömeglázadástól,másrészt simán lehet,hogy kísérleti nyuszikák vagyunk.Én nem szándékoztam beadatni magamnak,de nem akartam elveszíteni a munkahelyem,és ezzel szerintem sok más ember is így volt.

Nem kell elmenni a vegyi támadásig.Ha mondjuk szándékosan terjesztették el a vírust,és emiatt világjárvány lett,ebben szerinted semmi ráció nem lehet? Ha erre az a válaszod,hogy nincs benne semmi ráció,akkor nincs több kérdésem,abban hiszel,amiben akarsz.

2023. ápr. 25. 09:13
 39/61 anonim ***** válasza:
46%
Hú csak nem egy koshoz van szerencsénk?
2023. ápr. 25. 14:21
 40/61 A kérdező kommentje:
38,már a "világjárvány" elnevezés is kész röhej.Az embereket a félelmükkel lehet manipulálni.Vírusok baktériumok,ilyen szavakhoz társított hazugságok.Az ilyen hülyeségekre sajnos sokan vevők,mert nincsenek biológiai ismereteik.Az emberek valamiért nem képesek elszakadni ettől a "covid vírus" narratívától sem.A tv,meg a sok vírusceleb megtette a hatását.
2023. ápr. 25. 14:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!