Miért van az hogy szorongok akárhányszor kimegyek egy boltból, mintha loptam volna?
Figyelt kérdés
Soha életemben nem loptam semmit. Mégis úgy érzem magam ha átmegyek egy lopásgátlón mintha tele lenne a táskám lopott dolgokkal. Az van bennem hogy biztos figyelnek a kamerán mert gyanús vagyok. Egyébként azóta lett rosszabb mióta 1-2 éve a rossmannban folyton a s.ggemben van az őr már bocsánat a kifejezésért. Úgy követnek ott mintha lopni készülnék és annyira szétidegel hogy rendszeresen elfelejtek megvenni egy csomó mindent. Ez mennyire beteges? Nem tudom mit tegyek hogy ne érezzem így magam.2022. dec. 5. 13:05
1/2 anonim válasza:
Menj kistáskával és ne viselkedj gyanusan mert ezt megérzik.
Én sem szeretem ha ottvannak a seggemben, multkor a hádában néztem az ártáblát a biztonságiőr meg ott állt előtte
Azt hitte őt nézem… pedig 6x régebb óta vásárolok ott mindhogy ő ott dolgozik
2/2 anonim válasza:
Generalizált szorongás, túlgondolás, üldözési mánia. Kóros önbizalomhiány.
Beszélj egy pszichológussal mindenképpen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!