Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van rá esély,hogy az emberek...

Van rá esély,hogy az emberek elfelejtik végre ezt a víruskamut?Vagy ezt akárhányszor el lehet adni?Már nyomják az új mutáncsot a médiában.

Figyelt kérdés

2023. ápr. 22. 22:45
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 A kérdező kommentje:
8,az állítólagos "oltásoknak" még a rövid távú hatásai sem igazán ismertek.Én az elejétől nem hiszek ebben az egész "világjárványban".Kizárt,hogy szinte mindenki egy időben legyen beteg a Földön.És az "oltások" beadásának idejében nőtt meg az esetszám is.Apám azóta beteg folyamatosan,amióta "oltott".Anyámnak kutya baja sincs.És mindketten betegek voltak.Karanténban.
2023. ápr. 23. 01:58
 12/61 A kérdező kommentje:
9,számomra az a felfoghatatlan,hogy sokan benyelték ezt a mesét.Mert bemondta a tv.Meg kicsit sem furcsa,hogy csak a politikusoknak nem kellett "oltakozni".Meg orvosi maszk "vírus" ellen...meg "maradjotthon","járványok évtizede"...2019 előtt meg nem volt semmi,most meg évente van világvége pestis.Szerintem kamu,hiszed vagy sem.
2023. ápr. 23. 02:07
 13/61 anonim ***** válasza:
82%
Nem. Az emberek full buták. Van olyan ismerősöm, aki meghűlt. Elázott egy zuhéban, következő napokban kicsit beteg lett. Tipik megfázás. Erre egyből rohant tesztet csinálni. Nem mentem bele a magyarázásba, felesleges lett volna. Manapság minden is vírus az embereknek. Ha elb@sz a busz, az is. Félreértés ne essék, nem tagadom hogy van vírus, de egyszerűen, aki hülye azzal nem lehet mit kezdeni. Sajnos ebben az országban rengeteg hülye van.
2023. ápr. 23. 02:22
 14/61 A kérdező kommentje:
13,én azon döbbenek meg,hogy még mindig vannak olyanok,akik még több "oltást","bezárást","maszkot" akarnak,mert csak így lehetünk "biztonságban" és így "lapíthatjuk" el a "covid" görbét.Az után lévő maszkosok még mindig nem fogytak el,az is vicc.
2023. ápr. 23. 02:32
 15/61 anonim ***** válasza:
50%

Én a maszkot és a kézfertőtlenítőt egy áldásnak tartom, covid nélkül is. Azokat jó, hogy behozták a köztudatba.

A párom csaladjába influenza szezonban használták, ha valaki beteg lett.

A kézfertőtlenítő meg nagyon jó dolog. Szeretek tiszta kézzel bemenni egy üzletbe. Sokszor van, hogy máshonnént ugrok be, nem otthonról és előtte végig tapogattam a fél várost, majd a polcokon a termékeket megnézem. Vagy megenném a boltból a pékárút, de nem tudom mert koszos a kezem.

A városunkban is az a hambis volt a kedvencem, ahol a pult mellett volt egy kis csap ott kezet lehetett mosni. Nagyon jó érzés tiszta kézzel leülni enni.

2023. ápr. 23. 03:10
 16/61 anonim ***** válasza:
46%

Tehát: mivel te nem hiszel benne így kamu. :D

Szeretnék ennyire magabiztos lenni az életben...

2023. ápr. 23. 08:21
 17/61 A kérdező kommentje:

"Tehát: mivel te nem hiszel benne így kamu. :D"

Értem,hogy nem te vagy a legélesebb kés a fiókban.Gratulálok a logikádhoz.Akkor most hajrá,bizonyítsd be,hogy létezik és azt is,hogy attól "hullanak" az emberek!

2023. ápr. 23. 14:02
 18/61 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező 10#

Engem érdekelne,hogy mi az,amitől egy hétre teljesen elment a szag-és ízérzékelésem.Te tudod mitől lehet ilyen?

2023. ápr. 23. 14:58
 19/61 anonim ***** válasza:
Te magad és a hozzád hasonló emberek piszkálják fel időről-időre, tartják életben a témakört, - mert józan ember már tartósabb ideje nem foglalkozik a klasszikusan értelmezett koviddal. Ettől függetlenül hagyd csak meg nyugodtan a jogát mindenkinek arra, hogy bármilyen témakörről is azt gondoljon vagy azt cselekedjen, amit helyesnek vél - mindaddig, amíg ezzel közvetlenül nem sérti a személyes érdekeidet! Nyugodjál le, - felesleges habzó szájjal kelteni a gyűlöletet!
2023. ápr. 23. 15:39
 20/61 A kérdező kommentje:
18,sok ok lehet,pl. vegyi anyag.
2023. ápr. 23. 16:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!