Van rá esély,hogy az emberek elfelejtik végre ezt a
víruskamut?Vagy ezt akárhányszor el lehet adni?Már
nyomják az új mutáncsot a médiában.
11/61 A kérdező kommentje:
8,az állítólagos "oltásoknak" még a rövid távú hatásai sem igazán ismertek.Én az elejétől nem hiszek ebben az egész "világjárványban".Kizárt,hogy szinte mindenki egy időben legyen beteg a Földön.És az "oltások" beadásának idejében nőtt meg az esetszám is.Apám azóta beteg folyamatosan,amióta "oltott".Anyámnak kutya baja sincs.És mindketten betegek voltak.Karanténban.
12/61 A kérdező kommentje:
9,számomra az a felfoghatatlan,hogy sokan benyelték ezt a mesét.Mert bemondta a tv.Meg kicsit sem furcsa,hogy csak a politikusoknak nem kellett "oltakozni".Meg orvosi maszk "vírus" ellen...meg "maradjotthon","járványok évtizede"...2019 előtt meg nem volt semmi,most meg évente van világvége pestis.Szerintem kamu,hiszed vagy sem.
Nem. Az emberek full buták. Van olyan ismerősöm, aki meghűlt. Elázott egy zuhéban, következő napokban kicsit beteg lett. Tipik megfázás. Erre egyből rohant tesztet csinálni. Nem mentem bele a magyarázásba, felesleges lett volna. Manapság minden is vírus az embereknek. Ha elb@sz a busz, az is. Félreértés ne essék, nem tagadom hogy van vírus, de egyszerűen, aki hülye azzal nem lehet mit kezdeni. Sajnos ebben az országban rengeteg hülye van.
2023. ápr. 23. 02:22
14/61 A kérdező kommentje:
13,én azon döbbenek meg,hogy még mindig vannak olyanok,akik még több "oltást","bezárást","maszkot" akarnak,mert csak így lehetünk "biztonságban" és így "lapíthatjuk" el a "covid" görbét.Az után lévő maszkosok még mindig nem fogytak el,az is vicc.
Én a maszkot és a kézfertőtlenítőt egy áldásnak tartom, covid nélkül is. Azokat jó, hogy behozták a köztudatba.
A párom csaladjába influenza szezonban használták, ha valaki beteg lett.
A kézfertőtlenítő meg nagyon jó dolog. Szeretek tiszta kézzel bemenni egy üzletbe. Sokszor van, hogy máshonnént ugrok be, nem otthonról és előtte végig tapogattam a fél várost, majd a polcokon a termékeket megnézem. Vagy megenném a boltból a pékárút, de nem tudom mert koszos a kezem.
A városunkban is az a hambis volt a kedvencem, ahol a pult mellett volt egy kis csap ott kezet lehetett mosni. Nagyon jó érzés tiszta kézzel leülni enni.
2023. ápr. 23. 03:10
Tehát: mivel te nem hiszel benne így kamu. :D
Szeretnék ennyire magabiztos lenni az életben...
2023. ápr. 23. 08:21
17/61 A kérdező kommentje:
"Tehát: mivel te nem hiszel benne így kamu. :D"
Értem,hogy nem te vagy a legélesebb kés a fiókban.Gratulálok a logikádhoz.Akkor most hajrá,bizonyítsd be,hogy létezik és azt is,hogy attól "hullanak" az emberek!
Kérdező 10#
Engem érdekelne,hogy mi az,amitől egy hétre teljesen elment a szag-és ízérzékelésem.Te tudod mitől lehet ilyen?
2023. ápr. 23. 14:58
Te magad és a hozzád hasonló emberek piszkálják fel időről-időre, tartják életben a témakört, - mert józan ember már tartósabb ideje nem foglalkozik a klasszikusan értelmezett koviddal. Ettől függetlenül hagyd csak meg nyugodtan a jogát mindenkinek arra, hogy bármilyen témakörről is azt gondoljon vagy azt cselekedjen, amit helyesnek vél - mindaddig, amíg ezzel közvetlenül nem sérti a személyes érdekeidet! Nyugodjál le, - felesleges habzó szájjal kelteni a gyűlöletet!
2023. ápr. 23. 15:39
20/61 A kérdező kommentje:
18,sok ok lehet,pl. vegyi anyag.
Kapcsolódó kérdések: