Van rá esély,hogy az emberek elfelejtik végre ezt a víruskamut?Vagy ezt akárhányszor el lehet adni?Már nyomják az új mutáncsot a médiában.
"Értem,hogy nem te vagy a legélesebb kés a fiókban."
Nyilván nem lehetett személyeskedés nélkül kibírni, de nem lepődöm meg.
"Gratulálok a logikádhoz."
Mármint milyen logikámhoz? A te logikádat tükröztem vissza. Én magam semmilyen okfejtést nem vezettem le. De hogy neves szerzőtől idézzek: te sem éppen a legélesebb kés vagy. :)
"Akkor most hajrá,bizonyítsd be,hogy létezik és azt is,hogy attól "hullanak" az emberek!"
Pont annyira tudom bebizonyítani, hogy létezik, amennyire te azt, hogy nem. Én elhiszem, hogy a pozitív teszt, amit az orromból túrtam, valódi. Meg azt is elhiszem, hogy az a betegség, ami után kétszer kellett megállnom pihenni, míg le bírtam nyírni a kertben a füvet, meg egész nap aludtam, az nem szimpla nátha volt.
Te meg igazából úgyis azt mondod, hogy hazudok, meg bevettem a mesét, mert agymosott vagyok. Simán elhiszed azt is, hogy a világ teljes orvostársadalma egy emberként hazudja ugyanazt, de te az éles elméddel átlátsz a szitán. :)
Én nem mondom azt, hogy nekem van igazam, csak azt, hogy a végén úgyis az van, hogy mindketten hiszünk valakinek. Én a tudományos mainstreamnek, te meg a "leleplező" youtube videóknak.
22,most panaszkodsz és fényezed magad egyszerre? :D
"Én nem mondom azt, hogy nekem van igazam"
Ja,csak ezt sugallod. :D
0% bizonyítás
100% troll duma
Meggyőztél...ja,nem. :D
Egész nap aludtál,tehát a "covid" létezik. :D
Ok,tényleg igazad van.Ez csak és kizárólag a "covidtól" lehetett. :D
Kérdező 20#
Tehát akkor vegyi támadás történhetett az emberiség ellen? Mert ilyen tünete igen sok embernek volt,ezen időszak alatt.
Ne vergődj vele. Meg lehet próbálni rávezetni, hogy hiba van a gondolatmenetében, de ha ő nem akarja belátni, akkor nem fogja belátni. Márpedig ő valóban már az elején kijelentette, hogy ő eldöntötte, mit hisz, kár a gőzért.
Innentől betegség minden tünete "valami mástól" - nem tudja mitől, de biztos benne, hogy mástól - van, te meg én meg szimplán hülyék vagyunk. Ezzel nehéz bármit kezdeni.
"Én már elengedtelek"
Azért jössz vissza minden hozzászólásomra válaszolni. :) Az látszik, hogy nagyon szeretnéd elhitetni magadról ezt a flegma imidzset.
"00 érveiddel,bizonyítékaiddal"
Adok az értelem múló szikrájának még egy esélyt, mert én még mindig azt gondolom, hogy nem vagy ennyire ostoba, csak simán nem figyelsz.
Na most nagyon figyelj: azért nem hoztam bizonyítékot, mert nem áll szándékomban meggyőzni arról, hogy van járvány. Na, akkor vajon miről akarhatlak meggyőzni? Arról, hogy arra sincs bizonyíkod, hogy nincs járvány. Mindössze arról van szó, hogy elhitted valakiknek, akik azt mondták.
Idézem saját magam: " mindketten hiszünk valakinek. Én a tudományos mainstreamnek, te meg a "leleplező" youtube videóknak."
Amit én mondani akarok neked, hogy attól, hogy tetszik neked, amit a youtube videóban mondanak, azért tedd fel magadnak a kérdést: mi van, ha nem mondanak igazat?
Teszek azért egy próbát.
Kérdező...
26-os vagyok.Kíváncsi lennék a válaszodra.Semmi baj nincs azzal,ha szembe mész az árral,ezt megtették/megteszik sokan mások is.Ezért vagyunk itt ezen a bolygón,hogy szabadon gondolkodhassunk,ha akarunk.Gondolj pld.Semmelweis Ignácra,vagy bárkire,akiről kiderült végül-még ha nem is hittek nekik elsőre-hogy igazat beszéltek.Csakhogy ezeknek az embereknek logikus,kidolgozott érvrendszereik voltak,amiket ha kellett,bizonyítani is tudtak a gyakorlatban.Nálad ez eléggé hiányos,ezért nem vesznek komolyan,nem pedig azért,mert túl sok itt a birka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!