Milyen az, aki egészséges lelkivilággal él, nem társfüggő?
Az ember társas lény.
A társfüggés beteges; az olyan nem tud olyan nélkül létezni, akit átverhet, szívathat, csicskáztathat minden nap.
3: így van. Ezt én is tudom.
A társfüggést nem lehet egyedül csinálni, ha te függő vagy, veled egy egészséges pszichéjű ember nem fog kapcsolatban maradni sokáig, mert nem vagy neki vonzó. Az is társfüggő, aki (ahogy te írod), aki bántalmazza a másikat és a bántalmazott is társfüggő. Én az utóbbi szoktam lenni a kapcsolataimban, bár ezt lehet, a volt partnereim máshogy látják.
Használt ki ezt az időt míg nincs társad. Ismerd meg jobban önmagad fejleszd ott ahol kell, és faragj magadból ahol szintén kell.. A belsőddel tőrődj a legtöbbet.
Ha felismersz magadban rossz tulajdonságokat, vagy kezdődő rossz tulajdonságokat, akkor erővel próbáld legyőzni azt. Lelki és testi szinten is igyekezz tisztulni, mert kell szükséges. Azért sokaltál be. Tedd rendbe az egészséged (teljes kivizsgálás) és ami még nagyon szokott segíteni, főleg hogy már itt a jó idő, menj ki a Margitszigetre, egy jó köonyv+figyelgesd az embereket, sok érdekességre fogsz felfigyelni..Ilyen időszakokba a fülhallgatót tedd le, engedd hogy a lelked kicsit élesebbé váljon..ne menjen (zene stb.) örökké mögötted mint háttérzaj..
és ne menj terembe edzeni, használj más edzési lehetőséget most..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!