Sokszor előfordul hogy egy egészséges ember látványosan, sokkal magasabb, mint a szülei?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 1. 12:54
2/4 anonim válasza:
Simán.
A terhesség alatt szedett vitaminok és úgy általánosságban a tápanyagban gazdagabb élet ami kb a 80as évektől kezdve sokak számára elérhető lehetővé teszi a szervezetnek, hogy ne a tápanyagok adta lehetőségek határáig fejlődjön, hanem a fizikai-biológiai határig.
Kicsit olyan, mintha eddig (igazából az ember történelmében tényleg az elmúlt 30-40 évig) a fejlődéskor a gyerek fejlődésekor az lett ovlna, mintha beméz a boltba tejért, eknyérért és cukorért és lisztért, de a 4 termékből csak 2-re vagy 3-ra van pénzed, mind a 4-re nem. Most mind a 4-re van pénzed és meg is veszed mindet.
3/4 anonim válasza:
Igen. Egyik nagybátyám majdnem 2 m magas (196 cm), a szülei jóval alacsonyabbak.
4/4 anonim válasza:
A családban én vagyok a második legmagasabb a 177 centimmel (nő vagyok), csak a bátyám magasabb, 182 cm. Az apám lehet, hogy fiatalon volt 180, most már olyan magas, mint én, az összes nagyszülőm nagyon pici volt, 163 cm körüli az egyik nagyapám, max 170 a másik. Anyám is alacsony volt, 163 cm, nem tudom,én hogy lettem ekkora.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!