Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szinte minden összejövetel...

Szinte minden összejövetel célja miért az ivás mindig?

Figyelt kérdés

Már a gimis osztálykirándulásokon is mindig csak ez volt a téma. Banketten megkaptam, hogy nem hiszik el, hogy jól érzem magam,mert nem ittam egy pohárral sem.

Emiatt bulikba sem jártam. Most felnőttként sem gyakran iszok alkoholt. Max alkalmakkor egy-egy pohárral.

Viszont a karácsonyi céges vacsorát is mindig csak amiatt várják a többiek, hogy részegek legyenek. Lett volna lehetőség tavaly kimenni Ausztriába, de inkább oda se mentem,mert mindig csak az ivás a program.

Irodában dolgozok egyébként?

Ez miért jó? Miért mindig az alkohol van a középpontban?

N

2023. ápr. 3. 15:33
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
attól mert a barátnőd nem iszik, senki sem kötelezte gondolom, hogy magában üljön
2024. máj. 17. 16:13
 22/25 A kérdező kommentje:

Valóban nem, de nem nyitott felé senki. Csoportosan mentek a többiek mindenhova. De nem is egy korosztály a többiekkel.

Mondták neki, hogy igyon többet, mert akkor sose lesz velük részeg.

2024. máj. 17. 16:14
 23/25 anonim ***** válasza:
0%

hát nem tudom...

az alkohol lazít valamit rajtad, de nem kölcsönöz neked új személyiséget.

ha a barátnőd felé, nem nyitottak, az nem feltétlenül a pia (vagy annak hiánya) miatt volt.

2024. máj. 17. 16:34
 24/25 A kérdező kommentje:

Nem is a barátnőm személyisége a kérdés lényege nem tudom feltűnt-e.

Csak írtam egy példát, hogy ismét egy program, ahol a lerészegedés ment hajnalig. Azt viszont nem értem miért kell olyanra is tukmálni, aki nem akarja ezt. Utána meg csodálkoznak, ha valaki nem akar elmenni a csapatépítőkre.

2024. máj. 17. 17:05
 25/25 anonim ***** válasza:
0%
én értettem... te nem :)
2024. máj. 17. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!