Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szinte minden összejövetel...

Szinte minden összejövetel célja miért az ivás mindig?

Figyelt kérdés

Már a gimis osztálykirándulásokon is mindig csak ez volt a téma. Banketten megkaptam, hogy nem hiszik el, hogy jól érzem magam,mert nem ittam egy pohárral sem.

Emiatt bulikba sem jártam. Most felnőttként sem gyakran iszok alkoholt. Max alkalmakkor egy-egy pohárral.

Viszont a karácsonyi céges vacsorát is mindig csak amiatt várják a többiek, hogy részegek legyenek. Lett volna lehetőség tavaly kimenni Ausztriába, de inkább oda se mentem,mert mindig csak az ivás a program.

Irodában dolgozok egyébként?

Ez miért jó? Miért mindig az alkohol van a középpontban?

N

2023. ápr. 3. 15:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
53%

Hááát igen

DE

Megfeleő határozottsággal meg lehet ezt oldani.

Egy betegség miatt nem ihattam alkholt pár hétig, de a baráti összejövetelek ugyanúgy történtek. És csak simán összegyűlünk, leülünk egy asztal mellé és beszélgetünk. És iszunk. De ehhez miért kell alkohol?

Úgyhogy rászoktam, hogy szódát kérek citrommal.

A legtöbben tudják, hogy ezt iszok és abszolút nem okoz senkinek sem fennakadást (ok, eleinte megkérdezik miért, de azátn mondom, hogy mert nem akarok alkoholt inni, mert felesleges).

AKiről meg tudom, hogy ele szokott kötni, annak azt mondom gintonic:D Úgyse engedem, hogy beleigyon, szóval nem fogja megtudni.

Mondjuk a céges karácsony az.... az igen:D Ott azért valahogy benne van, hogy azokkal az emberekkel, akik amúgy nem a barátaink, de minden napot együtt töltünk és a fő dolog ami összeköt a munka, amiről annyira nem akarunk beszélni, de mégis ez a téma... és akkor megszólal a zene és lehet ropni hajnalig:D Ehhez bizony kell a fröccs:D

De nem kell, hogy erről szóljon minden program! És tehetünk ellene!

2023. ápr. 3. 16:31
 12/25 anonim ***** válasza:
73%
Ez nekem is UFÓ. Mindenki azt mondja, hogy a hangulatot jobban oldja, holott nem feltétlen.
2023. ápr. 3. 17:50
 13/25 A kérdező kommentje:

Nagyon hasznos válaszokat írtatok. Nem is számítottam erre megmondom őszintén. Köszönöm! :)

Egyébként nem vagyok alkoholellenes. Csak azt nem értem, mikor szóba kerül valamilyen összejövetel, vagy több napos utazás, akkor sokak reakciója egyből annyi, hogy na akkor ivás végre!!

Sok programból kimaradtam emiatt. Bulizni se sokat jártam, mert míg mindenki ivott, nem volt kedvem ott ülni magamban.

Mentek a zöldek!

2023. ápr. 3. 18:44
 14/25 anonim ***** válasza:
81%

A bulikat nem érdemes emiat tkihagyni. De inni sem kötelező:)

Egyzer egy szilveszteri bulin párom már betelt attól a 2-3 deci bortól ami neki bővne leég, és elkezdett csapvizet inni, hogy tisztuljon.

Odament egy srác, :

-Hát te mit iszol?

-Vodkaszóda

-Beleihatok?

-Persze

Beleivott a csapvízbe, majd

-Huh, ez azért erős.. és ezt te korsóból iszod? Ezigen, te aztán kemény vagy.

Niylván, rottyon volt már a srác, de azért a csapvizet a vodkaszódával összekeverni ízre...:D

Ezeknek tökmindegy. Őket az zavarja, ha nincs a kezedben semmi, nem az, ha a szervezetedben nincs semmi:)

2023. ápr. 3. 18:58
 15/25 A kérdező kommentje:
Na jó.. Ezen a történeten nevetek. :DD
2023. ápr. 3. 19:00
 16/25 anonim ***** válasza:
0%
Mert ez a 10 millió alkoholista országa.
2023. ápr. 3. 20:06
 17/25 anonim ***** válasza:
92%
Nem hiszik el,hogy alkohol nélkül is jól érzed magad...Itt az a probléma,hogy ők azok,akik alkohol nélkül nem tudják jól érezni magukat.Nekem ez azt sugallja,nincs valódi kapcsolódás egy ilyen társaságban.Nem lehetünk önmagunk,tehát igyunk,hogy aztán a felszabadult bódulatban kivizeljük a gátlásokat,a megfelelési kényszert,az álarcokat.
2023. ápr. 4. 18:00
 18/25 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem az álarcok zavarják főleg. Itt Mo-on szinte mindenki olyan kis kíváncsi, látni akarja a többieket részegen (őszintén), mikor olyat is elmond amit nem akart. Ez a leitatás fő célja, infóhoz jutni.
2023. jún. 18. 01:15
 19/25 anonim ***** válasza:
35%

Csapatepitok is a pialasrol szolnak, mentek busszal kirandulni reggel fel 10-kor a tarsasag fele reszeg volt

Masik munkahelyen azt mondja a fonok hogy kar hogy nem kotelezo a csapatepito, mindenkit leitatna

2023. jún. 18. 06:18
 20/25 A kérdező kommentje:
Egy barátnőmnek most volt csapatépítője. Elutaztak 2 napra. Az első nap jó volt a program, azonban este kezdődött az ivás. Ő sosem iszik alkoholt, mégis most kivételt tett mivel ezzel szekálták egész este. Mindenki részeg volt a bulin, ő meg ült magában. Ennek aztán sok értelme van így. Alig várta, hogy hazajöjjön.
máj. 17. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!