Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehet ezt vita nélkül...

Hogyan lehet ezt vita nélkül megoldani?

Figyelt kérdés

Közeli hozzátartozóm, akit egyébként nagyon kedvelek emberként, minden egyes baráti, családi összejövetelkor egyfolytában fotókat és videókat készít. Le nem áll egy percre sem, talán addig, amíg kajál.

Rohadtul utálom, ha fotóznak és egyébként is nagyon irritál a folyamatos fotózgatás, videózás. Egyszerűen nem tudom jól érezni magam és egy idő után legszívesebben kiütném a kezéből a gépet. Utána persze végig kell nézni a felvételeket, amit szintén gyűlölök.

Nem azt mondom, hogy ne készüljön pár fotó, de eszméletlenül irritál a dolog. A többi családtag jobban viseli, én eléggé introvertált vagyok.

Hogyan kezeljem? Ne menjek el az eseményekre? Veszekedjek vele? Mi a megoldás?

2022. ápr. 27. 16:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne VESZEKEDJ VELE, hanem normális hangnemben mondd el, hogy téged zavar, legyen szives, de tegye.
2022. ápr. 27. 16:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
"Ne legyek már benne légyszi, utálom ha fotóznak"
2022. ápr. 27. 16:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen meg kell mondani neki, hogy számodra kellemetlen, nem szereted, kezelje ezt felnőtt módon és fogja fel.
2022. ápr. 27. 16:31
 4/9 A kérdező kommentje:
Ahhhh, nem érti meg, hiába mondom. Valameddig betartja, hogy engem nem fotóz, de aztán kezdi elölről az egészet. Mindig azt mondja, hogy mi bajom lehet belőle?! Egyszerűen az, hogy sz.rul érzem magam ettől egész idő alatt.
2022. ápr. 27. 16:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Többiek nem szólnak rá?
2022. ápr. 27. 16:34
 6/9 A kérdező kommentje:
Senkit nem zavar ennyire, csak engem. Lehet, hogy én vagyok a hülye?!
2022. ápr. 27. 16:37
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is utálom, ha fotóznak. Képviseld magadat határozottabban. Nem kell neki megmagyarázni, hogy miért nem. Nem és kész.
2022. ápr. 27. 16:44
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem orditasz rá? Zavar mondta.egy fél órája. Hátha le esik neki.
2022. ápr. 27. 16:44
 9/9 HoneyBunny ***** válasza:
100%
Ajjjj, az en csaladom is ilyen es total meg vannak sertodve, amiert en utalom, ha kepeket pakolgatnak fel rolam az engedelyem nelkul. Mert "biztos szegyellem oket". Eszukbe sem jut, hogy egyszeruen a legrettenetesebb kepeket nem akarom viszont latni a Facebookon.. En megertelek, en is hiaba mondtam el nekik ezerszer, besertodnek es meg ok jatsszak a megbantott kis hattyut.
2022. ápr. 27. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!