League of legends! Hogyan lehet az ilyen helyzeteket megoldani?
Mostanában állandóan van valami probléma a csapatban.Pl.állandóan ki be lépeget valaki,beszólogatnak...stb.,de számomra a legidegesítőbb,mikor már a legelején (hősválasztáskor összevesznek többen).Ma is :írom,hogy supp,erre mondja a másik,hogy ő akar support lenni és hogy engedjem már át neki.Jó átengedem,hogy ne legyen vita,ezután meg egy másik játékos kezd el vitázni,hogy ő is support akar lenni esetleg mid...ezzel megy el az idő,én addig szóltam,hogy akkor én megyek jg-be.Kiválasztom a hőst stb.erre beírja az egyik a chat-be,hogy én nem mehetek,mert a barátja megy oda Ő.o direkt visszanéztem a chat-et,de egy szó sem esett ilyesmiről.Végig azon veszekedtek,hogy ki legyen a support.Ezután persze én voltam a hibás...
Még csak most lettem 30-as szintű és szeretnék végre másokkal is játszani,nem csak botok ellen,mert azért van különbség :D de így nem lehet játszani
Az ilyen helyzeteket hogyan lehet megoldani ?
Ez még csak egy kis kóstoló a low elo-ból.
De azon csodálkozom, hogy a supp-on veszekedtek. Én meccseimen a mid-en szoktak. Ennél lesz rosszabb is.
Ha nem tudsz kijutni legalább gold 3-ig, akkor szokj hozzá.
Egy silver player
Mi a f*sssssζ?
Most csak szορatsz minket???
A supporton veszekedtek(t/3)?
Hát ez kurναnagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!