League of legends. Corki-t mennyire erős most? Mennyire nehéz megtanulni?
Figyelt kérdés
Az új rendszer miatt csak úgy kipróbálásra vakon nem akarok champet venni, szóval valami egyértelmű választ kérek.
Néztem már róla videókat elég fun champnek tűnik, de azok nem éppen mai videók voltak.
2017. dec. 13. 16:38
1/4 anonim válasza:
Én a napokban jàtszottam ellene a lane-n.Kicsit lazàbban kezdtem,majdnem szét is kapott :).De összekaptam magam:).Szerintem erős
2/4 anonim válasza:
Midre még elég jó, ha jól játszol vele.
3/4 anonim válasza:
Most fog jönni rá nerf :C
,,Corki ugyan alapból lövész volt, de egy ideje már inkább miden látjuk. Ott egy kicsit erősnek tűnik a többi karakterhez képest, főleg passzívjával, ezért az alap AD-ját 63-ról 60-viszik le, míg a szintenként kapott mennyiség 3,5-ről 3-ra csökken. Emellett a Q (Phosphorous Bomb) sebzését is mérséklik 75/120/165/210/255-ről 75/115/155/195/235-re."
4/4 A kérdező kommentje:
Nem baj az. Szerintem megveszem, ha lesz rá KE-m.
2017. dec. 15. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!